USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку – поезія двома мовами за участі Ірванця та Хадановіча

6 Травня 2016 13:09
Визнані поети, українець та білорус, Олександр Ірванець та Андрей Хадановіч зустрінуться у Луцьку. Захід відбудеться 9 травня, о 16:00. Місце зустрічі – Книгарня Волинської обласної друкарні (пр. Волі, 27, вхід з вул. Сенатора), - повідомляють організатори.

Відомий білоруський письменник і перекладач Андрей Хадановіч презентує свою збірку «Білоруський мужчина», переклад якої на українську здійснив Сергій Жадан. Андрієва творчість до нервів літер пронизана лірикою і тонкою еротикою, але є у нього і вдосталь фірмового білоруського гумору та дитячої безпосередності. Зустріч обіцяє подарувати усім нам безліч фантомних радощів, насолоду від справжньої поезії і мелодики білоруської мови.

Модеруватиме зустріч Олександр Ірванець, який також представить публіці свої кращі вірші.

«Хадановіч, безперечно, поет номер один у Білорусі останніх років з десять. Літературознавці, які розбираються в літературі глибоко і паралельно, стверджують, що він один зробив у білоруській поезії стільки, як бубабісти і Жадан разом узяті в українській», - переконаний Олександр Ірванець.

Вхід на презентацію вільний, однак діє попереднє бронювання за тел. 095 031 32 80.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus