USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні у Луцьку покажуть п’єсу, яка увійшла в книгу рекордів Гіннеса

25 Квітня 2017 12:08
Легендарну французьку комедію на 2 дії «Боїнг-Боїнг» покажуть у Луцьку 25 квітня о 19:00.

На сцені Волинського музично-драматичного театру зіграють зірки української сцени Євген Паперний, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв, Марина Ягодкіна, Христина Сінельник, Аліна Безуханич.

«Боїнг-Боїнг» - це комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад "прильоту-відльоту" всіх "наречених". Виникаючі непорозуміння призводять до нескінченно смішних ситуацій ...

Автор п’єси Марк Камолетті ще за життя став класиком французького театру. Однак неймовірна грандіозність успіху, який випав на долю п'єси «Боїнг-Боїнг», зробила його фігурою майже міфічною.

«Боїнг-Боїнг» - одна з легенд французької театральної культури другої половини 20-го століття. Це символ французьких 60-х, такий же, як, наприклад, «Шербурзькі парасольки» або «Дівчата з Рошфора».

Вперше «Боїнг-Боїнг» був поставлений в 1960 році в одному з великих паризьких приватних театрів «Comedie Caumartin». З тих пір п'єса з незначною перервою йшла в Парижі по 18 вересня 2004 року в режимі щоденного показу (театр «Michel»).

П'єса Марка Камолетті увійшла до «Книги рекордів Гіннеса», як іноземна комедія, яка має найбільшу кількість постановок за кордоном, оскільки поставлена в 60 країнах світу.

Квитки на виставу можна придбати в касі Драмтеатру та барі «П’яТниця». Вартість – від 99 гривень.

Довідки за телефоном: 095 610 11 94 та 72 54 60.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
55 Показати IP 18 Січня 2017 21:20
Олічка Сумська ще не в Москві? А в кіношках москальських знімається і на москальських телеканалах красується. Ото курв*ща.І сестру,і батьків ганьбить.
нигга до 55 Показати IP 31 Березня 2017 16:39
Гроші може заробляти в москві, головне щоб витрачала у нас) Тим самим зміцнюючи економіку Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus