USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині - унікальне кіно про Майдан і права людини

30 Жовтня 2014 10:46
ХІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться з 24 листопада по 10 грудня на Волині. Відкриє фестиваль стрічка «Євромайдан. Чорновий монтаж». Перегляд фільмів можливий лише в рамках фестивалю, адже їх не існує в мережі інтернет. Про це інформують у Волинському прес-клубі.

Глядачі матимуть змогу побачити фільми, які є призерами відомих міжнародних конкурсів і фестивалів. Тематика фільмів – різноманітна і порушує найактуальніші та найболючіші питання дотримання прав людини у світі.

Перегляди й обговорення фільмів за участю експертів і учасників подій відбуватимуться як у відкритому форматі (для широкого загалу), так і в освітніх закладах і закладах пенітенціарної системи.

Зокрема увазі волинян представлять такі стрічки: «Путінські ігри», «Зона без вогню: убивчі поля Шрі-Ланки», «Пуссі проти Путіна», «Південний кордон» та ін. А відкриє фестиваль стрічка «Євромайдан. Чорновий монтаж».

Окрім фільмів, відбудуться майстер-класи з особливостей зйомки документальних фільмів, використання їх як інструменту в навчальному процесі і факультативній роботі.

Вхід на всі кінопокази – вільний.

Докладніше з програмою регіональних переглядів можна ознайомитися на офіційній сторінці Мандрівного фестивалю http://traveling.docudays.org.ua/, а також – на сайті організатора ВОГО «Волинський прес-клуб» у рубриці Мандрівний фестиваль DocudaysUA

До слова, Docudays UA– єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він відбувається щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. У 2014 році фестиваль у Києві відвідали 38 200 глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СЕРГІЙ Показати IP 30 Жовтня 2014 11:26
2015 РОКУ МІСЯЦЬ БЕРЕЗЕНЬ ТРЕБА ЩОБ ДО ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАЙОНИХ РАД СІЛЬСЬКИХ СЕЛИЩНИХ ВІД ПАРТІЙ ЗА ПАРТІЙНИМ СПИСКОМ ПРИЙШЛИ ЛЮДИ З ВИЩОЮ ОСВІТОЮ ХЛОПЦІ ЯКІ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ ЯКІ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ ВОЛИНІ ВОЛОНТЕРИ ЯКІ В САМООБОРНІ ЯКІ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ В КИЄВІ ЯКІ СЛУЖАТЬ В ЗОНІ АТО В АРМІЇ В БАТАЛЬЙОНАХ.ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ТАК САМО І НА МАЖОРИТАРНИХ ОКРУГАХ ПОВИННО БУТИ.НОВІ ЛЮДИ- НОВА ВЛАДА. СЛАВА УКРАЇНІ.
))) до СЕРГІЙ Показати IP 30 Жовтня 2014 12:33
не смешите меня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus