USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкрилася виставка «Книжковий Біг-Бен»

27 Липня 2016 07:00
2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Луцька центральна міська бібліотека для дорослих долучилася до участі нової мобільної виставки в межах проекту секції «display-кросинг».

І от сьогодні, 26 липня, відбулося довгоочікуване відкриття виставки-інсталяції « Книжковий Біг-Бен», - повідомила Людмила Голод.

Виставка складається з трьох розділів. Перший з них - це «Do you speak English?», який зібрав словники, розмовники, граматику, загалом книги, що збагачують індивідуальний словниковий і фразеологічний запас, знайомлять з нормами мови, застерігають від неправильного вживання слів, їх граматичних форм, вимови, розширюють наше пізнання, поглиблюють розуміння слова. Є матеріали на електронних носіях-дисках.

Наступний розділ « Читай в оригіналі» розкрив фонд бібліотеки художньої літератури на англійській мові, наприклад: Лондон Дж. «Звичай білої людини», Генрі О. «Оповідання», Пристли Дж. Б. «Візит інспектора», Керрол Л. «Пригоди Аліси в країні Чудес», Льюїс К. С.«Хроніки Нарнії», Дойла А. К. «Пригоди Шерлока Холмса», Дефо Д. «Пригоди Робінзона Крузо» та інші.

Останній розділ під назвою «Мова стирає кордони» знайомить з цікавими туристичними місцями 5 англомовних країн, які представлені в путівниках, буклетах. Англійська мова давно вийшла на міжнародний рівень, знаючи цю мову, вас зрозуміють будь-де, в будь-якій країні.
Презентуючи виставку, провідний бібліотекар Надія Шатрова здійснила віртуальну подорож до ‪Великобританії, під часякої присутні дізнались про визначні пам'ятки, культуру та традиції цієї країни, із захопленням мандрували по визначних місцях Лондона, уявно відвідали Біг-Бен, прогулялись знаменитим Тауерським мостом, розповіла про друковані видання, представлені на ній та провела цікаву англомовну гру за сторінками журналу «Смайлик».

Учасники заходу на англійській мові охоче розповідали про себе, своє місто та улюблені міста Англії, розгадували кросворди, ребуси, збирали мозаїку, відповідали на запитання вікторини, переглянули мультфільм «Goldilocks and the three Bears» та під музику незабутнього британського рок-гурту « Бітлз» куштували справжній англійський чай.
Книжкова виставка- інсталяція "Книжковий Біг-Бен" викликала у дітей непідробні емоції. Бібліовояж перевершив усі сподівання і наші відвідувачі висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження, позитивні емоції.

Всіх охочих запрошують відвідати «Книжковий Біг-Бен» до 31 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus