USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку винахіднику саксофона присвятять Jazz Bez

24 Листопада 2014 10:32
Один із найгучніших джазових фестивалів в Україні уже всьоме прийматиме Луцьк. Особливістю цьогорічного фестивалю буде відзначення 200-річчя від дня народження Адольфа Сакса, винахідника саксофону. Тому програма фестивалю в Луцьку буде зосереджена на відомих саксофоністах, - повідомили організатори.

Щороку до Фестивалю приєднуються нові міста. Однак, у 2014-му особливо важливими центрами джазової музики стають Слов’янськ та Краматорськ. Для людей, які пережили страх війни, Музика Свободи звучатиме з іншим смислом.

Jazz Bez – транскордонний джазовий марафон. Це десятки нових міжнародних проектів, сотні музикантів, тисячі меломанів, безліч кілометрів. Родзинка J.B. –поєднання в рамках одного фестивалю максимальної кількості джазових стилів (свінґ, ф’южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі джаз) та імпровізаційної музики.

Програма луцької частини фестивалю:

5 грудня (поч. 18:00):

- Квартет саксофоністів (Луцьк)

- Kasia Mirowska QUARTET feat. PIOTRBARON (Польща)

6 грудня (поч. 18:00):

- “KIBRICK” (США, Україна, Польща)

- DOMINIKARUSINOWSKAQUARTET (Польща)

7 грудня (поч. 18:00):

- Fusion friends (Луцьк)

- Джаз дует Олег Баковський та Святослав Гавроль (Луцьк)

- DimaBondarevQuintet (Україна, США, Німеччина, Данія).

Організатори фестивалю у Луцьку: Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку, Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання», Благодійний фонд «Співдружність-Волинь» та Мистецьке об’єднання «Дзига».

За сприяння: ТОВ «Кромберг & Шуберт» (Луцьк) та рекламної компанії «Штрих», культурне об’єднання «100Вт».

Квитки на фестиваль в касі театру – 40 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus