USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку змагалися близнята і двійнята

29 Листопада 2014 08:00
Близнята і двійнята Луцька взяли участь у фестивалі-конкурсі «Схожі на всіх і не схожі ні на кого».

Так, 14 пар двійнят та близнят продемонстрували свої творчі здібності. Про це повідомили в управлінні освіти Луцької міської ради.

Як ідеться в повідомленні, 27 листопада 2014 року на базі Луцького Палацу учнівської молоді за сприяння управління освіти Луцької міської ради відбувся І міський фестиваль – конкурс двійнят та близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого». Автор ідеї – керівник вокальної студії Центру культури і дозвілля Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, композитор - виконавець Сергій Скулинець.

Метою фестивалю є розвиток дитячої творчості, розкриття нових обдарувань та сприяння їх подальшому розвитку, створення творчого потенціалу особистості дитини. Учасниками фестивалю були 14 пар двійнят та близнят - учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Луцька, які продемонстрували свою творчість у жанрах сценічного мистецтва (вокальний, хореографічний, художнє та авторське виконання, музичне виконання, спортивний напрям з елементами акробатики).

Фестиваль відбувався у два тури: І-й - власна презентація учасників з використанням мультимедійного забезпечення, ІІ-й - виступи конкурсантів у різних жанрах сценічного мистецтва. А поки журі підбивало підсумки, на сцені виступали дорослі близнята: Світлана Вишинська та Людмила Пекарська (музичне виконання), керівники гуртків Луцького Палацу учнівської молоді, Владислав та Роман Скулинці (хореографія), керівники хореографічних гуртків ДНЗ і ведучі цього чудового дійства.



По завершенню фестивалю-конкурсу переможців та всіх учасників нагородили дипломами управління освіти Луцької міської ради та призами партнерів і спонсорів фестивалю – конкурсу: «ШАНС - MUSIC», «Тигрес», «МТС», «Руніка», «Кулька - bulka», «AdrenalinCiti».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus