USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцьких бібліотекарів – свято

29 Вересня 2014 18:33
Луцькі бібліотекарі розпочали святкування Всеукраїнського дня бібліотек України, який щороку відзначають 30 вересня 2014 року. Урочисті заходи відбулися у переддень офіційного свята у приміщенні Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки та бібліотеці-філії № 10 міста Луцька.

До привітань луцьких бібліотекарів також долучилася Ірина Констанкевич, голова правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк»: «Любов до книги і друкованого слова пронесла упродовж усього життя і прививаю її для своїх студентів. В голові не вкладається, що у наступному році може бути знятий мораторій на закриття в сільській місцевості бібліотек. У цивілізованих державах навпаки – бібліотечна галузь потужно розвивається і підтримується. Щоб ці заклади були не тільки книгозбірнями, але й при них створювалися потужні Інтернет-центри, при них відкривалися невеликі музеї, розвивалися дитячі студії, гуртки, стаючи осередками культурно-духовного життя. У переддень свята бажаю, аби Ваша праця була належно оцінена, щоб держава усвідомлювала, як багато Ви робите користі. Спасибі за велику просвітницьку роботу. Ми радо будемо підтримувати Вас і Ваші проекти надалі».

Директор Волинської обласної бібліотеки для дітей Наталія Гранич від імені колег подякувала Ірині Констанкевич за допомогу в сприянні відпочинку і оздоровлення бібліотекарям Луцька в Буковелі: «Приємно, що можемо відірватися від наших буденних справ, клопотів і почути себе вільними людьми у вільному світі. Люди відпочили, отримали натхнення на подальшу роботу, що неодмінно піде на благо нашої бібліотечної праці».

Ірина Констанкевич оголосила подяки луцьким бібліотекарям за високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток культури та бібліотечної галузі. Також наголосила, що узгодила з засновником благодійного фонду Ігорем Палицею, що оздоровча програма відпочинку лучан у Буковелі продовжиться і в наступному році: «Запевняю, що програма оздоровлення і відпочинку залишається в тих кількісних параметрах, які були задекларовані раніше. У 2015 році зможе оздоровитися тисяча школярів, працівники бюджетної сфери (бібліотекарі, освітяни, медики, працівники соціальної ланки), 500 студентів. Тобто, в першу чергу ті, хто не завжди має можливість відпочити у мальовничих українських горах».

Директор Центральної міської бібліотеки для дітей Ніна Бочарова наголосила на важливій ролі благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у розвитку бібліотечної справи міста і підтримці численних проектів, поліпшенні матеріально-технічної бази книгозбірень.

До вітань бібліотекарів долучилися також представники влади міста й області, зокрема начальник управління культури Волинської обласної державної адміністрації Валерій Дмитрук, перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук, начальник управління культури Луцької міськради Тетяна Гнатів. Свої вітання бібліотекарям і власні книги подарував голова волинського осередку Національної спілки письменників України Олег Потурай.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Історик Показати IP 29 Вересня 2014 19:40
На всіх фото Констанкевич. Вже вірю, що вона головний бібліотекар.
Історику Показати IP 29 Вересня 2014 23:44
Мені вона теж подобається.
Адвокат Показати IP 30 Вересня 2014 08:43
Головне, що вона закон вчергове порушила, прийшовши на захід, організований комунальним підприємством, розповіла про масштаби підкупу бібліотекарів, освітян, студентів. І з нею ми маємо будувати нову Україну?
Анатолій до Адвокат Показати IP 30 Вересня 2014 15:32
А ви були на тому заході, шановний? Якщо кандидат не веде агітації, то яке ж це порушення закону?
212 до Адвокат Показати IP 30 Вересня 2014 15:35
Звісно, кожного року, навіть коли немає виборів, "підкуповують" виборців. А ще будуть плани на майбутнє, і одразу школярів "підкуповують" майданчиками, щоб ті, як виростуть, теж голосували за Констанкевич. А ще, переманюють електорат Лапіна, допомагаючи сім'ям учасників АТО. Підкуп, Підкуп, скрізь Підкуп! Всі б так "підкуповували", то може й не в такому лайні жили.
аяяй Показати IP 30 Вересня 2014 10:04
Коментарий предыдущий удалили,идет предвыборная агитация и подкуп избирателей
ЗЯМА Показати IP 2 Жовтня 2014 15:23
ВІДГРЕБІТЬСЯ ВИ ВСІ ВІД КОНСТАНКЕВИЧ ЄДИНА НОРМАЛЬНА ЛЮДИНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus