USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку з’явилось нове радіо

30 Травня 2010 13:54
В Луцьку на неформальному вечорі – так званому «квартирнику» луцької громадської організації «Квартира FM» 29 травня презентували перше некомерційне неформатне онлайн-радіо «Мій неформат».

Це радіо - спільний проект «Квартири FM» і сайту «Луцьк неформатний».

«Це радіо, на якому буде транслюватись музика від Зінкевича до Мареничів, від «АутКрая», «Джджури» до «металу». Єдине, чого не буде – це російської попси», - повідомив співавтор проекту «Radio))myneformat», преставник сайту «Луцьк неформатний» Роман.

На квартирнику «Двері навпроти» у кінотеатрі «Ретро» 29 травня виступали луцькі гурти «Давня Казка», «ДжигУра», «Dying Memory Remains». Також на неформальний вечір завітали спеціальні гості із Одеси – гурт «БугіДО».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 30 Травня 2010 14:35
УРА ...НАРЕШТІ....А ТО ВСІ КРИЧАТЬ , ШО ЯНУКОВІЧ ЗДАВ РОСІЇ, А САМІ СОЛОДКО СЛУХАЮТЬ РОСІЙСЬКОМОВНУ ПАПСУ...
Майкл Корлеоне Показати IP 30 Травня 2010 17:20
«Джджури» - а хіба є такий гурт?
Александр Показати IP 30 Травня 2010 17:55
Если это будет только в интернете , то вряд ли это можно назвать победой , поскольку радиоэфир по - прежнему залит попсовым гноем (и не только московским - Лабада с разными Алибями - ничуть не лучше). В интернете - кто хотел - тот и раньше мог слушать украинский и (не только) неформат - интересных сайтов много. Настоящим прорывом в украинской песенной культуре и зачисткой хоть небольшой , но вполне измеряемой части эфира , назову последнюю работу Скрипки - цикл песен Б. Весоловського "Серце у мене вразливе". Принаймні Інтернет вибухнув після цієї роботи ! Багато хто в нас вважав , що українська пісня розпочалася із Білик , Пономарьова та Скрябіна . Виявляється , не так...Здається , що кращі українські пісні ніколи не звучатимуть в нашому єфірі - хоч би його називали ЄТЕРОМ - звучить там гівно. Тим часом на російських трекерах викладені українська пісенна класика : Дмитро Гнатюк , Тетяна Русова , Костянтин Огневий , Олександр Скачко , ВІА "Мрія" (Зоряна Ніч - це був хіт!!!), Анатолій Мокренко , Юлія Пешковська ,Ніна Матвієнко та багато - багато інших. А спробуйте придбати щось в магазині або на ринку ? Ото ж бо ! И кто виноват ? Москали -жиды -кацапы ? Или свои культуртрегеры ?Очень показательна в смысле нашей культуры история с венком , упавшим на Януковича. Не буду говорить о моем отношении к Януковичу - это не имеет АБСОЛЮТНО никакого значения . Ветер мог сбросить венок на кого угодно в любой стране мира.Тут нет - ни вины Януковича , ни заслуги Апазиции - природа ! Но только наши дикари смогли стащить венок - по сути - с могилы , продать его с аукциона и не постесняться (Корчинский) об этом рассказать !!! А мы думаем , что перестанем слушать российскую попсу и у нас само все наладится .Слишком поздно - мы уже и есть попса . Ну , конечно , пытаться выбраться из говна нужно. Я вот пару раз просил выключить в маршрутке блатоту , чем очень удивил водителя - он чуть шею себе не свернул , разглядывая меня в салоне - то ли пытаясь запомнить , то ли пытаясь понять - почему некоторые пассажиры не любят "хорошую музыку за жизнь"... Я хоть гавкнул. А главные наши патриоты , отсиживающие с...алаки в биопалатках или размахивающие картонками с "Геть московского попа !" могли бы со своими картонками прийти к луцким ретрансляторам ФМ - да боязно.Им эти картонки быстро вставят ...куда надо. До ДІДО. Чи таке вже УРА ? Чи таке вже НАРЕШТІ ? Полягали хлопці та дівчата на підлогу - по - модньому , по - вудстокські , мабуть , таки дивились кіна про Вудсток.І то - дуже добре ...Хоча дехто вважає , що трохи забагато понтів ...але це - молодість , це - дуже тимчасово. Може й УРА ! Я тільки побажаю успіху.
Ласковая Показати IP 31 Травня 2010 10:03
Це що, радіо для обкурених?
я - українець Показати IP 31 Травня 2010 11:24
На вихідні зайшов в центральний парк на качелі. Із 4-ох годин мого там перебування не прозвучало жодної російської пісні, і знаєте, враження досить приємне. хоча багато пісень старих і ще старіших, але ж воно на нашій рідній мові. Знайшов адміністратора, він розповів що ще минулого літа фони запровадили такий собі "мюзік-контроль", жодної російської пісні. Підтримую і горджусь, що є такі ініціативи в Луцьку...
pARTer Показати IP 31 Травня 2010 11:48
Ні, Ласковая моя, це радіо для "незатянутих". Слухати і сприймати музику можна не тільки сидячі на велюрових стільцях, хлопаючи у проміжках між переставлянням звукорежисером плюсових фонограм :)
Антіпопс Показати IP 31 Травня 2010 12:09
Година прослуховування - політ нормальний. Не скажу що геть вся музика сподобалася, але здебільшого подобається. Певно додам до свого списку.
МАРУСЯ Показати IP 31 Травня 2010 12:11
РЕСПЕКТ ЗА ІДЕЮ. АЛЕ ПОВИЛАЗЬТЕ ВСІ НА ВУЛИЦЮ,ДАЙТЕ ПОСЛУХАТИ ДІТЯМ, ЩОБ ЗАПАМЯТАЛИ НА ВСЕ ЖИТТЯ. А ФОТО - ЖАХ, ВИГЛЯДАЄ НА ГРУПОВУХУ!
Хохма до МАРУСЯ Показати IP 31 Травня 2010 20:58
А як це дати послухати дітям, щоб запамятали на все життя? А груповуха точно так виглядає? Якщо так, то нехай краще нікуди не вилазять і дітям не показують.
Александр до Хохма Показати IP 1 Червня 2010 09:07
Не удержусь от маленькой хохмы - в тему:Зустрічаються два куми - те, се , як справи...Один каже :"Щось , куме , у мене із жінкою не ...той во...Мабуть , вже набридли одне одному...Що його робити?"- "А ви світло вимикаєте , коли ...цей во? То ж не вимикайте , куме , світло!Це сєкс називається - от побачите , як воно гарно вийде!" За тиждень зустрічаються знову : "Красно дякую , Вам , куме! Все , як Ви казали! Дуже гарно! А вже дітям яка забава!.."
Александр Показати IP 31 Травня 2010 14:27
Чи можливий перегляд інформації щодо виконавця і т.і. - в реальному часі ? Щось в мене не виходить.Тільки звук.
Холхлоїд Показати IP 31 Травня 2010 15:10
Не против неформальной музыки, но блин где русский язык звери...
myneformat Показати IP 31 Травня 2010 16:41
2Антіпопс - дякую, асортимент скоро буде розширено. 2Александр - над цим наразі йде робота. заходьте, частіше, і побачите зміни. всім дякуємо за відгуки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus