USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вечір української етно-трансової музики влаштують у Луцьку

26 Травня 2015 15:22
Композиції унікального в українській музиці жанру – укр-трансу у виконанні київського гурту «Go-A» лучани матимуть змогу послухати вже у цю суботу, 30 травня, в пивному клубі «Оболонь». Концерт розпочнеться о 21:30, – повідомляють організатори.

«Наша музика багатьом буде цікава. Ми стараємося слухати багато етнічних мелодій, часто це африканські, східні мотиви, щоб потім їх використовувати в своїх творах. Звичайно, український фолк в нашій музиці теж присутній. Багато експериментуємо, насамперед – в танцювальному електронному напрямі. В Луцьку ми обіцяємо незабутній вечір, з танцями та красивими піснями», – поділився лідер гурту, Тарас Шевченко.

Гурт у теперішньому своєму складі сформувався у квітні 2014 року. В тому ж році випустили свою першу відеороботу, режисером якої став Дмитро Суходол.



Музиканти – учасники багатьох відомих фестивалів та концертних майданчиків, де встигли себе зарекомендувати якісною та особливою музикою.



Вони активно займаються благодійністю. Так, «Go-A» оприлюднили заяву, що збирають допомогу для одного з київських дитячих будинків і закликають небайдужих долучитися до доброї справи.

Зовсім нещодавно гурт випустив нову пісню, що увійде до майбутнього альбому.

До слова, музиканти у своїх піснях міксують етнічні звуки з усього світу з електронними і танцювальними бітами, поєднують нотки сопілок, етнічного африканського барабана та потужний жіночий голос.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus