USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка Катя Рибак: «На «Голосі країни» не було конкуренції»

13 Березня 2016 15:34
Емоційний виступ 19-річної виконавиці з Нововолинська Каті Рибак супроводжувався потрійним захватом суддів вокального шоу «Голос країни». Адже спів дівчини зачарував відразу трьох зіркових тренерів – Олександра Пономарьова, Тіну Кароль та Потапа. Із усіх суддів Катя обрала останнього. Каже, що так їй підказало серце.

Про це йдеться на сторінках тижневика Волинські Новини № 6 від 10 березня 2016 року.

Учасниця п’ятого сезону «Голосу країни», який стартував 8 березня минулого року, розповідає, що мріяла потрапити в проект ще з дитинства, а кого із суддів обрати – навіть не замислювалася. Хотіла, щоб повернувся хоча б хтось.

«Потап близький мені по духу»

Юна зірка розповідає, що спершу потрібно було пройти спеціальний конкурс, а тоді вже телевізійний кастинг. На ньому учасники співали акапельно. Наступний етап – продюсерська кімната, де сиділи усі продюсери проекту й прослуховували майбутніх учасників. «Усім говорили: «Ми вам зателефонуємо». Комусь телефонували, а комусь – ні, – ділиться Катя. – А після цього вже були сліпі прослуховування. Коли мене відібрали, я була неймовірно щаслива».

Катя каже, коли їй повідомили, що братиме участь у проекті, вона якраз була на навчанні. Дівчина так раділа, що вибігла з аудиторії й стрибала від щастя. А тоді вже зателефонувала батькам.
«Було таке неймовірне відчуття, адже я опинилася за крок від своєї мрії. Звісно, дуже хвилювалася. Розуміла, що попереду багато роботи, – розповідає дівчина. – Боялася, адже все було невідоме. Я бачила це все по телевізору, але не була там особисто. Але тільки-но потрапила у «Голос країни», то зрозуміла, що немає нічого страшного. Це була цілком моя атмосфера. Почувалася там комфортно».

За словами Каті, пісню на сліпих прослуховуваннях учасникам обирала група продюсерів. Саме вони радили, що і кому краще заспівати. «Готова була йти до того, хто повернеться на мій спів. Не була впевнена, що мене хоч хтось візьме до себе, тому переживала, – каже учасниця шоу. – Дуже хотіла, щоб це був Святослав Вакарчук. І, як на зло, він до мене не повернувся. Але обрала я Потапа. Зрозуміла, що хочу йти в проекті саме з цією людиною. Як виявилося, наші з ним погляди збігалися повністю. Він близький мені по духу».

Дівчина каже, що Потап дуже веселий і щирий. «Це ті риси, які дуже ціную в людях, – запевняє Катя. – Тоді я розуміла, що Потап – людина, яка виводить мене зі стану паніки. Тому це був найкращий варіант для мене. А ще він добре знається на музиці, підказав мені багато вокальних прийомів. Підібрав класний репертуар, що дуже важливо».

«Дитиною мріяла стати співачкою»
Учасниця проекту розповідає, що все дитинство мріяла стати співачкою. «Я співала змалечку. Коли мама була вагітна мною, керувала хором. Може, це якось вплинуло на мене. Адже вона любить музику, як і я. Ще в першому класі батьки записали мене на вокал. Відтоді в мене з’явилася мрія – стати співачкою і бути на сцені», – розповідає Катя.

Дівчина ніколи не оминала жодного співочого конкурсу. Юна співачка каже, що «Молода Галичина» – її улюблений фестиваль, який додав упевненості. А проект «Голос країни» ще раз довів, що виступати на сцені – її покликання.

«Якщо хтось вагається, чи йти на проект, то я буду запевняти та переконувати, що йти варто. Не треба боятися, – розповідає дівчина. – Адже це безліч нових знайомств. Там працюють люди, які знають свою справу і впевнено йдуть до мети. Для мене це – наче екстремальна школа».

Катя каже, що все життя вчилася співати, а коли потрапила на «Голос», то зрозуміла, що треба вчитися і працювати ще більше. «Хоч я й не перемогла, але для мене це хороший досвід. Новий етап дорослого життя. Там усе відбувається в шаленому ритмі. Треба постійно контролювати свій час. Я дуже хвилювалася і проводила репетиції своїх пісень. Але тепер розумію, що це допомогло мені зібратися з силами», – ділиться дівчина.
Учасниця «Голосу країни» розповідає, що усі тренери їй дуже сподобалися й здалися щирими.

«Тіна Кароль для мене – ідеал жінки. Святослав Вакарчук – людина, яка піднімає дух народу. На піснях Олександра Пономарьова я вчилася співати. А Потап – це мій зірковий батько. Вони здалися мені щирими й без пафосу. Гарно спілкувалися з учасниками. Почувалася комфортно з ними», – ділиться співачка.

Катя каже, що встигла потоваришувати з багатьма учасниками проекту. І зізнається: «Голос країни» їх об’єднав. «Ми всі раділи за переможця Антона Копитіна, абсолютно не заздрили. Бо кожен щось узяв для себе від участі в проекті. Учасники п’ятого сезону «Голосу» – це люди, яким я тепер можу зателефонувати й запросити до себе. І вони обов’язково приїдуть», – розповідає Катя.

За словами дівчини, на проекті чимало цікавого відбувалося за лаштунками. «Не увійшло в ефір, як ми, наприклад, спілкувалися, грали у різні ігри, обговорювали музику, жартували. Адже між зніманнями були великі перерви. Нам було комфортно разом, ми вигадували, як себе розвеселити й відволікти. Наприклад, із учасником Ванею Пилипцем ми знаємося дуже давно. Познайомилися на одному із фестивалів. А на цьому проекті він про мене завжди піклувався. Тільки промовлю, що зголодніла, Ваня уже біжить мені по їжу», – усміхається Катя.

Дівчина каже, що на «Голосі країни» панувала атмосфера добра. А учасники не відчували конкуренції. «Музика – це щось світле, те, що не терпить зла», – запевняє вона.
«Сім’я – це те, що додавало мені сили на проекті»

Катя зізнається, що у неї дуже дружна родина. Уся сім’я вболівала та підтримувала дівчину під час проекту. «Адміністрація «Голосу країни» визнала, що у мене була найбільша група підтримки з-поміж усіх учасників. Ми завжди тримаємося купки. Сім’я – це те, що додавало мені сили на проекті, – каже Катя. – Для мене родинне тепло і любов дуже важливі. Я наймолодша у своїй сім’ї. І так хочеться ще називатися дитиною. Але розумію, що вже не можна. Бо тепер я доросла».

Дівчина розповідає, що під час проекту її дуже підтримували два дідусі. «На жаль, вони вже зараз на небі. Пам’ятаю мою із ними останню розмову. Вони казали мені: «Співай. Ти цього хочеш і в тебе усе вийде». Тепер у мене це завжди в думках. Я пам’ятую про це кожної хвилини. Вони мене підтримували, і це неймовірно гріє», – зізнається.

У Каті є рідний брат Андрій. Хлопець також талановитий, пише пісні. «Поки ми їх ніде не використовували, але все ще попереду. Його тексти справді гарні, і я кажу це не тому, що він мій брат. А тому, що він талановитий», – переконана дівчина.

Юна зірка тішиться успіхами, однак не зазнається. Каже, що її тепер часто впізнають шанувальники на вулицях. Зізнається, що після проекту з’явилося ще більше планів, вона стала амбіційнішою і поборола свої страхи. Зараз дівчина навчається у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва і в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. «Нині у мене такий період, що не можу нічим більше цікавитися, крім музики, – розповідає учасниця «Голосу країни». – Мені хочеться співати. Випробовую різні стилі. Багато над собою працюю. У мене є мрія. І я все зроблю, аби вона здійснилася. Добре, що поруч є люди, які мені допомагають. Щаслива, що можу спілкуватися з талантами. Мені з ними легко працюється і є чого в них повчитися».

У листопаді фіналістка конкурсу «Голос країни» Катя Рибак записала із музичним продюсером Русланом Квінтою саундтрек до нової мелодрами. Пісня називається так, як і фільм – «Все одно ти будеш мій». Співачка каже, що це її невеличке досягнення, яким вона дуже тішиться. Дівчина також розповіла, що хоче записати ще один саундтрек. А ще жартує, що нікому не буде розповідати про свої мрії. «Про мрії не можна багато говорити, – каже Катя. – Бо не здійсняться. Мрії потрібно оберігати».

Лілія БОНДАР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
777 Показати IP 13 Березня 2016 15:55
молодець.
Анонім Показати IP 13 Березня 2016 18:24
Тато митник проплатив.
в до Анонім Показати IP 13 Березня 2016 20:37
І заодно ще й власник аптек...
людмила Показати IP 13 Березня 2016 22:12
Національна тварина ЖАБА не дає порадіти за когось... Як же хтось може досягнути більшого, ніж Я????? Люди! Навчіться щиро радіти успіхам інших! Заздрість вбиває...
Тато Показати IP 14 Березня 2016 00:25
Якщо у вас, анонім(чи ано..ст), є діти, то ви для них все зробите, навіть, якщо треба платити гроші. Спробуйте зробити для своєї дитини те ж саме, чи ЖАБА задушить. Бо за копійку ви вдавитесь... Судячи по коментарю..
андрій до Тато Показати IP 14 Березня 2016 07:45
ти так розпереживався що аж в ночі проснувся .чи на зміні перераховуючи бабло вирішив написати?за свою копійку кожен вдавиться а ти походу за чужі і недавишся!!
для олексія рибака Показати IP 14 Березня 2016 07:53
то у нас такі люди чи гірше тим для них краще -ти молодець
Юся Показати IP 14 Березня 2016 09:25
молодуць і дівчина і батьки. навіть якщо і проплатили десь, то світ від цього не перевернеться... хто що може те і вкладає в дітей. я своїму зайчику нічого не шкодую, і за майбутнє теж як мати буду піклуватись настільки, наскільки буду спроможна і морально і фізично і фінансово.
Тарас Показати IP 14 Березня 2016 14:16
Катя молодчинка!!! Гортість мами , тата і цілої нашої Волині!!! А яка красуня!!! Та ще й розумниця, яка навчається відразу у двох вишах!!! Так тримати!!! Респект батькам!!! Знаю особисто!!! Надзвичайні люди!!!
сашко Показати IP 14 Березня 2016 14:47
яка вам різниця чи проплачено чи ні!!! врна ж дійсно гарно співає!
Катерина Показати IP 15 Березня 2016 13:59
А вже під Тіну Кароль косить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus