USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська СБУ захищатиме «Бандерштат» від провокаторів і п’яниць

24 Липня 2014 13:28
Під час проведення VIІI Фестиваль українського опору «Бандерштат-2014: перезавантаження» буде діяти жорсткий «сухий закон» та посилені заходи безпеки.

Про це стало відомо під час прес-конференції організаторів фестивалю сьогодні, 24 липня.

Ведуча фестивалю Вікторія Жуковська зауважила, що цього року будуть здійснені максимальні заходи для того, щоб дійство було справді «безалкогольним»:

«За 8 років проведення «Бандерштату» чого тільки не було – алкоголь намагались перекинути через рів, і він так і залишався в мулі. Були й такі, хто заздалегідь закопував пляшки зі спиртним. Але все це потім виявлялось».

Голова оргкомітету Ігор Гузь зауважив, що цього року будуть реалізовані нечувані до цього заходи безпеки, зокрема, залучать набагато більше працівників органів внутрішніх справ. Також депутат облради звернувся у Волинське управління СБУ з проханням посприяти у створенні безпечних умов для учасників і гостей фесту, залучивши працівників «у цивільному».

«Це перший раз, коли я попросив СБУ приїхати на масовий захід», - зазначив Ігор Гузь. На цю репліку лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський «відпустив» жарт: «… бо раніше просити про це не доводилось».

Допомагати силовикам в роботі будуть члени організації «Патріоти України» та охоронна фірма «МЖК» з Рівного.

Вони перевірятимуть особисті речі учасників на вході і стежитимуть за тим, щоб учасники не вживали спиртного. Якщо порушники будуть виявлені, то, зі слів членів оргкомітету, вони тут же покинуть територію проведення дійства.

Що стосується осіб, які спробують чинити провокації, то з ними, зі слів ведучої «Бандерштату» Вікторії Жуковської, проведуть «виховну роботу» самі ж учасники. Хоча організатори дійства впевнені що до такого не дійде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
да!! Показати IP 24 Липня 2014 13:44
правильно роблять! не пити, не курити, не матюкатися, дiвчатам носити спiдницi нижче колiн та хустинку, та й музику голосно не вмикати... а фест перейменувати на свiдки бандерштату
&&&&&&&&&&&& до да!! Показати IP 28 Липня 2014 01:55
І горілку "Бандерівська" неможна буде пити? А де патріотизм. Зовнішній патріотизм-це зовнішній, а внутрішній він сильніший і "Бандерівка" це супер патріотично. І це по козацьки-не воюешь, так пєшь. Як так, у мирному Бандерштаті неможна споживати "Бандерівку"? Шось не то. Не патріотичний Бандерштат.
Макс Показати IP 24 Липня 2014 14:35
«Вони перевірятимуть особисті речі учасників на вході» Ну ну, ще не одному охоронцю не вдалося зробити первірку чи пояснити мені законність таких дій. Порада, у ситуації коли якийсь охоронець намагається перевірити ваші речі ( за виключенням спец.засобів таких як рентг.сканер, чи металодетектор), відмовляйте і дзвоніть в міліцію, вона йому пояснить на що він має право.
анонім Показати IP 24 Липня 2014 15:56
Хай краще правоохоронні органи слідкують, щоб у парку серед білого дня всяка бидлота не матюкалась, не розпивала спиртні напої на лавочках, не смітила. А то в парку є такі доріжки, по яким з дітьми краще не гуляти. В той же момент доблесна Міська Дружина ганяє бабок біля центрального ринку
Лучанин Показати IP 24 Липня 2014 18:47
Правильно, бо на більше наше СБУ ні нащо не спроможне, тільки виявляти пьяничек на вказаному фестівалі, може сепаратиста якогось там зловлять. В країні війна, а СБУ з пьяничками боряться, це їхні прямі обовьязки
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 20:19
гузику уже никто по ночам в ворота не стукает.а за какое бабло инвалид откосившый от армии будет нанимать сбу и инвалидов из мжк и петриотов украины.патриоты на передовой а повалятся в конском навозе можно за меньшие деньги привезти группу из липин.Бог их простит наверное если они все до копейки деньги отдадут солдатам на передовой а по окончании праздника дружно поедут в военкомат.а майя москвич и пан луценко возглавят этот поход

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus