USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визначили фіналістів другого нацвідбору «Євробачення-2016»

13 Лютого 2016 23:45
Визначили шістьох претендентів на представлення України на конкурсі «Євробачення-2016». Волинянин Аркадій Войтюк отримав від суддів 4 бали, а від глядачів – 6, однак не потрапив у фінал конкурсу.

Про це повідомляє ТСН.

Так, сьогодні, 13 лютого, стали відомі імена ще трьох фіналістів нацвідбору на «Євробачення-2016» від України. До Джамали, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes у фіналі приєднаються «НЕАНГЕЛИ», Pur:Pur та SunSay.

Нагадаємо, 6-го лютого відбувся перший півфінал українського відбору. Співачка Джамала, гурти «The Hardkiss» та «Brunettes Shoot Blondes» потрапили до фіналу національного відбору.

Сформована шістка претендентів на представлення України на цьогорічному «Євробаченні» зустрінеться 21-го лютого у фіналі нацвідбору, згідно з результатами якого визначать, хто поїде від нашої держави до Стокгольма.

Зауважимо, у другому півфіналі нацвідбору виступали SunSay, Pur:Pur, Peaks of Kings, Pringlez, Вікторія Петрик, Аркадій Войтюк, ALLOISE, «НЕАНГЕЛИ» та Japanda. Найменшу кількість балів від суддів отримали Japanda, 2 бали – Вікторія Петрик, 3 бали отримали Peaks of Kings, 4 – представник від Волині Аркадій Войтюк, 5 очок Меладзе, Данилко та Руслана віддали Pringlez, 6 балів – ALLOISE, 7 балів – гурту «НЕАНГЕЛИ», 8 балів – Pur:Pur. Найвище судді оцінили виступ SunSay, поставивши йому 9 балів.

Рішення глядачів було наступним: найменше їм сподобалися Japanda, у два бали глядачі оцінили ALLOISE, 3 бали віддали Peaks of Kings, у 4 бали – Вікторію Петрик, 5 балів отримують – Pringlez, 6 балів – Аркадій Войтюк, 7 балів від глядачів дісталося Pur:Pur, 8 – «НЕАНГЕЛИ». Стосовно найкращого виступу, «вердикт» глядачів був однозначним. Найвищу оцінку у 9 балів отримав SunSay .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЧАСНИКИ ЄВРОБАЧЕННЯ-2016 ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЇ ПІСНІ ДО ДРУГОГО ПІВФІНАЛУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українець Показати IP 14 Лютого 2016 10:36
Коли ми почнемо поважати себе. Хто судді?! Окрім татарочки Джамали не бачу нікого і нічого українського. З сумом читаю: "Cтали відомі імена ще трьох фіналістів нацвідбору на «Євробачення-2016» від України. До Джамали, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes у фіналі приєднаються «НЕАНГЕЛИ», Pur:Pur та SunSay". Ганьба і чергове приниження усього українського.
дідо Показати IP 14 Лютого 2016 10:56
НеАнгели переспівали чужу пісню- Naughty Boy - Runnin' (Lose It All) ft. Beyoncé
так Показати IP 14 Лютого 2016 15:10
але всі виконавці хочуть представити Украіну і не іх провина. .що нема украіномовного "продукту" який би був конкурентом на шоу
Вацык Показати IP 14 Лютого 2016 20:50
Над этими клоунами, гринджолами, смеялась вся Европа !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus