USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

BlaBlaCar в Україні стане платним

29 Вересня 2016 11:36
Компанія BlaBlaCar планує монетизувати свій бізнес в Україні. Сервіс буде стягувати до 20% від вартості поїздки з кожного пасажира, однак конкретних дат таких змін ще немає.

Про це повідомила менеджер з комунікацій та PR BlaBlaCar в Україні Юлія Крупенко, - інформує Кореспондент.

Зі слів менеджера, система оплати послуг сервісу буде впроваджена в Україні вже через декілька місяців. Це передбачає ідентифікацію користувача через платіжні інструменти.

«Розмір комісії залежатиме від визначеного маршруту та складе до 20%, однак загальна середня вартість поїздки для пасажира залишиться нижчою, ніж ціна квитка на автобус або поїзд. Для автовласників сервіс, як і раніше, залишається безкоштовним», - повідомила Крупенко.

Вона додала, що такий принцип вже працює практично у всіх західноєвропейських країнах, а монетизація BlaBlaCar в Україні дозволить активніше впроваджувати інновації, в першу чергу пов'язані з безпекою й ефективністю сервісу.

«У деяких країнах ми впроваджуємо додаткові механізми онлайн-перевірки користувачів через документи, які засвідчують особу, що робить безпеку ключовою характеристикою райдшерингу», - пояснила Крупенко.

Також компанія вже веде в Україні переговори з кількома компаніями щодо технології верифікації користувачів через документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Таня Показати IP 29 Вересня 2016 11:57
А хлопця зі Львова знайшли????? Бла ла єрунда!
Какуль Показати IP 29 Вересня 2016 12:20
І тут же сервіс відразу стане непопулярним. Таке рішення його вгробить
я Показати IP 29 Вересня 2016 15:15
Бла бла кар люди вибирають не від добра... якби мали гроші, то користувались би тими ж поїздами, літаками... а не горбатіли по 10-15 год на задньому сидінні добре якщо комфортабельного авто... до того ж пасажир майже безправний і повністю залежить від волі і планів водія.. мала прикрий досвід, коли в дорозі уже дізналась про відхилення від маршруту двічі .. км на 400... замість 20 год була в дорозі більше 30...ото ж і виходить що бла бла... а якщо ще й платити за сам сервіс, то напевно варто подумати чи варто
1 Показати IP 30 Вересня 2016 12:02
І, як результат, Bla-Bla вийде дорожче, ніж їхати іншим транспортом. Дякуємо.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2016 08:21
Зрадофіли з радістю накинулись на нову тему.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2016 08:24
Правильне рішення. По перше це підвищення безпеки: підтверженна особа більш безпечний пасажир(чи водій) ніж якийсь не відомий "Вася". По друге це відсіювання не легальних перевізників які псують імідж сервіса (і дають підстави зрадофілам нити про погані автівки). Тобто виграють всі: пасажири, водії, Бла-бла-кар.
Віталій Показати IP 7 Грудня 2016 07:58
Потрібно привести машину евакуатором Чирнівці Кременець 0976603393

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus