USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольники «взялися» за волинських хлібопеків

27 Квітня 2015 11:15
Антимонопольники Волині виявили, що в області хлібопеки зловживають підвищенням цін. Окремі фірми вже знизили ціну на хліб, на інші комітет наклав штрафи.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 27-го квітня.

Так, виконувач обов'язків голови Волинського обласного відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий зауважив, що штрафи які накладають на фірми, - заходи задля стабілізацій цін.

З його слів, наразі завершена перевірка на ринку оптової торгівлі хлібу. Так, вкотре оштрафували ПАТ «ТеремноХліб». Луговий розповів, що на підприємстві працює 545 людей. Організація торік сплатила більше 20 мільйонів гривень податків. "Ми наголошуємо, щоб вони до нас звернулися, адже є можливість провести розстрочку штрафу, щоб це не було тягарем для організації", - додав Луговий.

Щодо росту цін, то він, переконує очільник Антимонопольного комітету, припинився. "Навіть на 20-30 копійок окремі хлібопеки познижували ціни. Також прозвучала обіцянка від одного з виробників, що на Волині почнуть готувати соціальний хліб, який буде на гривню дешевшим за інші види", - резюмував Сергій Луговий.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ НА ВОЛИНІ ПОДОРОЖЧАВ ХЛІБ

Як також зауважив Гунчик, від Волині направили в Міністерські управління рекомендації щодо зменшення собівартості хліба.

«Ми просимо аби роялті, а це послуга за товарний знак, винесли із собівартості товару та вираховували з прибутку», - пояснив Гунчик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини порівнювало ціни на хліб в нашому регіоні та в сусідніх областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
редакціє Показати IP 27 Квітня 2015 11:18
ну яких, к бісу, хлібопеків?!
робітник до редакціє Показати IP 27 Квітня 2015 13:06
розберіться з "волинським пекаром", вони по бумагах теж не показують скільки продають в своїх точках
Анонім до робітник Показати IP 27 Квітня 2015 13:18
вони на спрощеній системі оподаткування.
лучани Показати IP 27 Квітня 2015 11:20
Чинуші по савєтське пробують регулювати ринкову економіку. Ціну на продукт встановлює тільки споживач, купуючи даний товар. Хай би краще АМК перевіряв справжніх монополістів- Обленерго,Волиньгаз,МРЕВ,паспортний стіл.
Аліса, де мєлофон? Показати IP 27 Квітня 2015 13:26
Який смисл новини? Що нового? В наших чиновників звичка якусь подляну зробити та потім видавати іі за здобуток 5 років, нібе щось роблять та не даремно зп отримують...
віра Показати IP 27 Квітня 2015 13:43
На тих оперативках щотижня, щомісяця... одне й теж, а після тих засідаловок ну нічогісеньки не міняється в області! Це лише чергова галочка для ОДА - провели!
111 Показати IP 27 Квітня 2015 15:27
....а за бензин коли візьметься антимонопольний.....а то як долар ріс..то ціну по два рази на годину підіймали на пальне...а як долар впав..то чомусь забули знизити на паливо.........скинули на пару копіючок...щоб народові око замилити...
хабарники Показати IP 27 Квітня 2015 15:31
Ті антимонопольники тільки і беруть хабарі у фірм, щоб їх не штарфувати... Насмішили, самого заставляли платити! Брехуни і крадії!
флп77 Показати IP 27 Квітня 2015 15:38
ага 111, напевно, вчора Тимошенко наслухались про "несправедливі тарифи" а Порошенко за шоколадку в 25 грн. не хочете насварити? хай антимонополка дасть рецепт дешевого хліба по пунктам ми або як "русские овцы" себе показуємо та живимо по принципу "дешевого хлібу/горілки та безкоштовного телебачення", або реально створюємо Україну. де хочеться жити та народжувати. Значить вчимося думати лінк для роздумів http://www.costua.com/ а не тікати на полуницю у Польшу, та радіти за дітей які навчаються за кордоном

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus