USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Азаров допоміг бюджетними грошима братам Смітюхам?

30 Грудня 2013 08:00
ТОВ «Науково-виробничий центр «Форель» 10 грудня згідно з результатами тендеру уклало угоду з ТДВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів» на постачання комбікормів для форелі на загальну суму 915 тисяч гривень. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Фірма «Форель» провела тендер, оскільки гроші на закупівлю комбікормів їй було виділено з державного бюджету. У 2012 році фірма також проводила тендер на придбання обладнання для рибної ферми та кормів на 12,24 мільйона гривень.

Науково-виробничий центр «Форель» (село Оконськ Волинської області) є приватною компанією, яку через групу «Антарес» і ТОВ «Антара» контролюють народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх, його дружина Ірина Смітюх та лондонська фірма «Олстен венчурс лтд.».

ТДВ «Ковельська реалізаційна база хлібопродуктів» належить брату Григорія Смітюха Івану та його дружині Надії Смітюх.

Іван Смітюх в 2010 році став головою Ковельскої райдержадміністрації і депутатом Волинської облради від Партії регіонів.

У 2012 Іван Смітюх балотувався до Верховної Ради однак програв вибори. Новий губернатор Волині Борис Клімчук після цієї поразки змусив Смітюха написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, компанія «Антарес» збудувала офіс на вулиці Липська в Києві, який зараз наймає центральний апарат Партії регіонів. Також нардеп і його брат Василь Смітюх (прокурор Святошинського району) є співвласниками колективу забудовників «Південний» на 21-му кілометрі Столичного шосе під Києвом. До складу співвласників «Південного» входить 51 чоловік, серед них син прем’єр-міністра Олексій Азаров.

Григорій Смітюх має бізнес в титановій галузі, де його конкурентом є Дмитро Фірташ, та має один з найбільших холодильних комплексів України по зберіганню аграрної продукції в селі Василівка Вінницької області. Цей холодильник у 2011 році урочисто відкривав прем’єр-міністр Микола Азаров.

Нагадаємо, що 14 грудня Григорій Смітюх зі сцени провладного мітингу «Збережемо Україну» на Європейській площі Києва звернувся до президента Росії Володимира Путіна за «допомогою і підтримкою». «Історично сотні років ми жили як одна єдина країна Білорусія і Росія. І там наші діди, прадіди і наші батьки вкладали сили, розум, кошти, можливості і розвивали Російську Федерацію», - сказав Смітюх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
братам Показати IP 30 Грудня 2013 08:51
козляри.
Мітла Показати IP 30 Грудня 2013 09:20
Камінь-каширьке сміття, яке розкрадає бюджет, виметемо ср...ною мітлою на смітник історії!!!
Слава Показати IP 30 Грудня 2013 10:27
азіров бімба
Оце видно Показати IP 30 Грудня 2013 10:44
Працьовиті українці. А ви що маєте?
Українець до Оце видно Показати IP 30 Грудня 2013 10:53
В тому то і справа, що нічого не маємо. Точніше не маємо доступу до бюджетних коштів, і, як результат - нічого не маємо, хоч і працьовиті. Не думаю, що Сметюх працює більше за мене... Чи у нього доба триває 36 годин?
1 Показати IP 30 Грудня 2013 13:59
Чому народне добро та цінність ,,Оконські джерела ,, належить тепер цим смітюхам? З якої радості вони підгрібають під себе наші землі,ліси та ріки?
дух Показати IP 30 Грудня 2013 21:10
УБЛ***
Тартак Показати IP 31 Грудня 2013 08:46
Смітюх- від слова сміття.Це пташка яка в народі так називається.Таке оточення в Азірова,яке за рік розсмітить наданий кредит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus