USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бюджетні кошти у вибоїнах волинських доріг – абсурд. ФОТО. ВІДЕО

30 Липня 2013 09:48
Депутат Камінь-Каширської міської ради Василь Куць переконаний, що використати близько 360 тисяч гривень на ремонт невеликих латочок дороги на вулиці Болотна та на «піску» вулиці Шевченка, щонайменше, нераціонально, інформують «Вісті Каменя».

«Я розумію, що це гроші не міського бюджету, а державні. Але ж це не означає, що ми повинні їх витратити бездумно. Водночас, відрізок дороги на виїзді з вулиці Шевченка у село Раків Ліс, перетворився, по-суті, на дорогу з одностороннім рухом. Адже половина шосе - це суцільні вибоїни. А влада вирішила капітально відремонтувати вуличку протяжністю не більше ста метрів, де інтенсивність руху не перевищує десятка-другого авто за добу. До того ж більша половина її в належному стані. Маю на увазі вулицю Болотну.

Щодо перехрестя на «піску» – це, певна річ, потрібно. Тут щодня курсують сотні автомобілів. Однак, не такою ціною. Це неефективне використання державних коштів. Адже за ці гроші можна було б відремонтувати дорогу аж до Раків Ліса», – заявив Василь Куць.

На думку депутата, незважаючи на те, що надворі вже майже серпень, «наші дороги, за окремими винятками, перебувають у тому ж жалюгідному стані, в якому були весною, перед Великодніми святами», - резюмував Куць.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
vlad Показати IP 30 Липня 2013 10:43
Не "нераціонально", а ЗЛОЧИННО!!! А де прокуратура?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus