USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Чи претендує Ощадбанк на активи неплатоспроможного ДельтаБанку

28 Березня 2015 16:37
Чи розглядається можливість про передачу Ощадбанку активів ДельтаБанку, розповів голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Під час засідання фінансового прес-клубу у Києві 27 березня на запитання про те, чи розглядається можливість забрати собі активи ДельтаБанку та чи потрібно це державному банку, Андрій Пишний відповів, що наразі цим питанням не займаються, а в ДельтаБанку працює тимчасовий адміністратор, який повинен провести інвентаризацію усіх зобов’язань.

«Ми як один із кредиторів ДельтаБанку будемо обов’язково активно брати участь в отриманні адекватної компенсації», - зазначив голова правління Ощадбанку.



Нагадаємо, ДельтаБанк нещодавно визнали неплатоспроможним, а протягом трьох місяців у банку діятиме тимчасова адміністрація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
балакун Показати IP 28 Березня 2015 17:13
останнім часом дуже активно рекламують Ощадбанк. А ще зовсім недавно VAB, Надра, Дельта... Висновки робіть самі(
Тарас до балакун Показати IP 29 Березня 2015 11:31
цікавий висновок зроблений вами. Останнім часом почали рекламувати Ощадбанк, на мою думку, через те, що там з'явився новий та відкритий голова правління. саме після його призначення почали відкривати нові відділення, в яких відчувається 21 століття. і реклама Ощадбанку це чудовий знак. Ощад завжди був покритий таємницею, і він зовсім не був медійний. навряд чи хтось часто чув про заходи що там взагалі відбувалися. А тут зміни хороші. Це я вам кажу як вкладник "чудового" Сітікомерцбанку. (про всяк випадок повідомлю - що згідно рішення ФГВкладів - виплати були через 5 банків). Я без жодних проблем отримав свої кошти (хоч і в гривні, і за курсом на листопад 2014 року).
економіст Показати IP 28 Березня 2015 17:17
Вони (Ощадбанк) навіть виплати клієнтам збанкрутілого "Сітікомерц банку" не змогли здійснити за дорученням Фонду гарантування( Зараз їх перевели в Укрсиббанк і ніяких проблем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus