USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Волиньради востаннє побували в автомобільному господарстві

11 Жовтня 2013 18:00
Народні обранці волинської громади оглянули приміщення автомобільного господарства обласної ради 11 жовтня, у День депутата, аби вирішити його подальшу долю. Волинські Новини повідомляли раніше, що це комунальне підприємство є ярмом обласного бюджету.
ЧИТАТИ ЩЕ: В ОБЛАСНОЇ РАДИ НЕ БУДЕ АВТОМОБІЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
«Ми у 2010 році мали збитки 47%, у 2011 – 42%, торік – 28%», − розповів директор КП «Автогосподарство» Юрій Моколюк.

«Накопичуються борги, а ми нічого зробити не можемо, навіть погасити заборгованість із заробітної плати, бо маємо право поповнювати тільки статутний фонд. Ми прийшли до висновку: нераціонально використовуються бюджетні кошти і борги із заробітною платою. Ми не хочемо дурити людей і годувати їх обіцянками», − бідкається голова облради Володимир Войтович.

Все ж на цій земельній ділянці у самому центрі Луцька можна господарювати. Цьому приклад – підприємці, що взяли в оренду один з боксів та влаштували тут сучасну автомийку.

«У нас повністю почистити автомобіль буде вартувати півтори тисячі гривень», - кажуть на автомийці.
Власкор Волинських Новин поцікавився: «А є знижка депутатам обласної ради, все ж в автогосподарства орендуєте приміщення?»
«У нас знижки для всіх постійних клієнтів, яких ми знаємо вже в обличчя», − відповів на наше запитання керівник «Автобані» Іван Іщук.

Зараз розглядаються два шляхи вирішення долі «Автогоподарства»: довгострокова оренда частини приміщень або реалізація цих же площ через аукціон.
Планують, що за обласною радою залишаться гаражі та автостоянка, які у майбутньому будуть заробляти гроші.

«Зі всього персоналу залишиться директор і чотири сторожі. Треба також переглянути та збільшити тарифи за автостоянку», − резюмував Володимир Войтович.

Долю частини приміщень КП «Автогосподарство» депутати вирішать на наступному засіданні сесії обласної ради, що запланували на 8 листопада.

Зазначимо, що до автомобільного господарства Волиньради депутати їхали орендованим у підприємця автобусом.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 11 Жовтня 2013 18:19
Цирк. Дупутати аж цілої області ділять гараж. Хай краще полікарнях та школах проїдуться.
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2013 00:13
Сім'я. Тато в сім'ї бере в оренду гараж та починає розповідати що в нього одні збитки. Так звідки ж доходи візьмуться? Жінка каже я тебе кормлю - ти мене вези. Миє сам, ТО коштує, пальне коштує, а ще страховка тощо. Ну не уявляю я як може бути в облради своє але окреме підприємство та ще й яке має приносити прибутки. Облрада сама по собі дотаційна, то й гараж має бути дотаційним. А, я зрозумів. Вони спробували сказати машині щоб вона на них так попрацювала, а та без пального не змогла. А підприємець же може! Во дибілізм!..
ххх Показати IP 12 Жовтня 2013 18:18
колись як розвалили союз,то обкомовські гаражі мали перейти швидкій допомозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus