USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Держава обмежила пільги для сімей загиблих воїнів в АТО

5 Серпня 2015 11:40
Із липня сім’ї загиблих воїнів в АТО та батьки Героїв України, які загинули на Майдані, не матимуть комунальних пільг, якщо сукупний дохід на одну людину становитиме більше 1710 гривень. Втім, у Луцьку ухвалили, аби дати пільги, але за кошт міської казни.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня.

Як повідомила директор департаменту соціальної політики міськради Лариса Боярин, що з 1-го липня вступили у дію зміни у наданні пільг.

«Якщо сукупний дохід сім’ї розподілити на кожного члена і він перевищуватиме 1710 гривень, тоді сім’ї загиблих воїнів в АТО та батьки загиблих Героїв на Майдані не матимуть пільг. Зауважу, що зараз у нас є 35 загиблих воїнів АТО та два загиблих Героя на Майдані. Держава передбачила для сімей загиблих воїнів АТО 50% пільги, 100% пільги мають батьки Героїв революції», - розповіла Боярин.

Члени виконкому вирішили для тих сімей, які «випадають» з пільгової категорії, дати 100% пільг на комунпослуги, а витрати погасити з міського бюджету.

P.S. Таким чином виходить, що сім'я загиблих Героїв АТО з доходом менше 1710 гривень отримає лише 50% державних пільг, а з більшим доходом - 100 % пільг з міської казни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus