USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Філію «Нафтогазмережі» на Волині очолить Олександр Товстенюк

2 Жовтня 2009 18:55
На Волині завершується процес створення Волинської філії дочірньої компанії НАК «Нафтогаз України» - «Нафтогазмережі». Як стало відомо «Волинським Новинам» з достовірних джерел, на Волині цю компанію очолить депутат Волинської обласної ради Олександр Товстенюк.

Компанія «Нафтогазмережі» уже створила перші чотири регіональні філії наприкінці вересня 2009 року. Так філії були створені у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській і Миколаївській областях - повідомляла раніше «Економічна правда».

На першому етапі головними завданнями регіональних філій «Нафтогазмережі» будуть докладний аналіз ситуації у сфері газопостачання і системі платежів за спожитий газ, набір персоналу, а також організація системи для подальшої роботи в регіоні.

Директор «Нафтогазмережі» Віталій Гнатушенко сказав: «Починаючи роботу в областях України, нашим головним завданням є створення потужних регіональних філій, які побудують ефективну систему управління газовою галуззю всередині країни».

Гнатушенко також відзначив, що відкриття філій забезпечить роботою десятки тисяч фахівців газової сфери, дозволить гарантовано надати їм більш високий рівень заробітної плати та гідні умови праці.

«Відповідно до завдання уряду, ми повернемо порядок у газову галузь як в частині своєчасних і повних платежів за спожитий газ, так і в частині забезпечення безпечного і безперебійного газопостачання всіх категорій споживачів», - додав він.

Довідково:

На початку серпня 2009 року НАК «Нафтогаз України» на виконання відповідного рішення уряду України завершила створення дочірнього підприємства \"Нафтогазмережі\", в управління якого будуть передані державні газорозподільні мережі, які нині експлуатуються міськ-і облгазами.

27 серпня Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) оформила дочірній компанії (НАК) «Нафтогаз України» - ДП «Нафтогазмережі» ліцензію на розподіл і постачання природного газу. Термін дії ліцензії – до квітня 2012 року.

Керівником «Нафтогазмережі» був призначений заступник голови правління «Нафтогазу України» Віталій Гнатушенко.

Раніше уряд неодноразово заявляв про плани передачі газорозподільних мереж, які залишаються згідно з українським законодавством у державній власності, на баланс «Нафтогазу» для поліпшення його фінансового становища та підвищення контролю над газопостачанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 3 Жовтня 2009 18:56
Успіхів в роботі!
Сергій Показати IP 3 Жовтня 2009 20:23
І не відривайся від землі
Саша до Сергій Показати IP 3 Серпня 2012 22:40
Мерсi..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus