USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гонтарєва лякає українців здорожчанням долара

24 Лютого 2017 11:42
Влада використала ще один метод переконання українців у тому, що торгівля з окупованими територіями – це добре. Нацбанк в особі Гонтаревої заявляє про можливу девальвацію гривні через блокаду поставок вугілля з ОРДЛО.

Так, замість обіцяного пом'якшення валютних обмежень в Україні Нацбанк може знову запровадити жорсткі правила. Причина – зменшення валютних надходжень від металургії. Вона скоротила виробництво через брак вугілля, постачання якого з окупованого Донбасу вже місяць блокують активісти. Про це в інтерв'ю Reuters сказала голова Нацбанку Валерія Гонтарева, повідомляє ТСН.

«Якщо зупиняється металургія, значить будемо робити антикризові заходи», - попередила Гонтарева.

ЧИТАТИ ЩЕ: БЛОКАДА БЛОКАДИ ТОРГІВЛІ З ОКУПАНТОМ - ХТО НЕ ХОЧЕ ЗАВЕРШЕННЯ ВІЙНИ?

«На сцену цирку випустили Гонтареву, яка заявляє про можливу девальвацію гривні через блокаду поставок вугілля», - написав з цього приводу редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

На його думку, новий стрибок долара тільки нашкодить нинішньому режиму.

«Перекладаю на просту мову: якщо будете заважати ахметівсько-порошенківській схемі із дерибану грошей на вугільних схемах, то долар будете купувати ще дорожче.

І, знаєте, якщо чесно - я погоджуюсь. Тому що:

А) торгувати з вбивцями не можна ні за яких обставин;

Б) ще один виток девальвації, і режим вже нічого не врятує.

І чим раніше це відбудеться - тим краще. Для всіх нас. Навіть якщо за це доведеться дорого заплатити. Але заплатити грошима. А чи не життями», - написав експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сократ Показати IP 24 Лютого 2017 11:50
Ось вам і вдповідь на питання для чого потрібна блокада? Щоб завдяки розвалу економіки і зубожінню населення до влади прийшли нові дармоїди і хабарники.
Lutsk до Сократ Показати IP 24 Лютого 2017 15:47
Економіка й так розвалена ,люди зубожіли гірше нікуди ,так що блокада нічого страшного не несе.Просто олігархат заробить на 2коп. меньше
11 Показати IP 24 Лютого 2017 12:10
Молодці справжня україна . Українців ці бариги геть знищать .
вова згоранець Показати IP 24 Лютого 2017 12:20
ГОНТАРЕВУ ГЕТЬ! ЗАМИСТЬ ГОНТАРЕВОЙ СТАВИМ НОВОГО ГОЛОВУ! ГОНТАРЕВА ВОРОГ УКРАИНСЬКОГО НАРОДУ!
йцукен Показати IP 24 Лютого 2017 13:52
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 14:12
а то шо нам буде ж...па, то було ясно на початку 2014 року, ......... шо можу сказати шо хотiли те маiiм, треба було цiнити шо мали!!!!!!
Гройсман Показати IP 24 Лютого 2017 14:18
Кращої голови нацбанку внас не було
мадам Ко Ко Показати IP 24 Лютого 2017 15:16
Я вже звернула на закономірність . Послухай Гонтарєву, та зроби навпаки. По обмінним курсам щось не видно що він росте. Спеціально наганяють паніку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus