USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

14 волинських радіотехніків їдуть на Схід

23 Жовтня 2014 07:00
Чотирнадцять бійців Галицько-Волинської радіотехнічної бригади найближчими днями будуть відправлені на Схід України. Мешканці Старовижівського району зібрали 3 тонни гуманітарної допомоги для цієї бригади. Про це повідомили у прес-службі ВО«Свобода».

Згідно з повідомленням, 21 жовтня Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська разом з громадою Старовижівського району на чолі з головою районної держадміністрації Анатолієм Лавренюком доставили підрозділу Галицько-Волинської радіотехнічної бригади, яка базується поруч із Володимир-Волинським близько 3 тонн продуктів харчування, засобів гігієни та теплих речей.

Старовижівський район не вперше долучається до збору гуманітарного вантажу для української армії. Значну кількість гуманітарної допомоги зібрали громади Старої Вижівки та Солов’ївської сільської ради. Транспорт для доставки вантажу надав підприємець Павло Івчик.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, цього місяця волинським бійцям 1-ої радіотехнічної бригади передали теплий одяг депутати Ковельської міської та Ковельської районної рад.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Костя Зінкевич Показати IP 23 Жовтня 2014 09:30
волонтер із Володимира забезпечив цих хлопців спальниками . Юнак Микола та Ярема з Нововопинська обіцяють допомогти придбати автономну електро - генераторну установку . Воістинно Народна армія ! P. S. Для чого в Україні стільки полканів та генералів ???????
Имя до Костя Зінкевич Показати IP 23 Жовтня 2014 10:08
Седлать финансовые потоки.
Надіюсь до Имя Показати IP 23 Жовтня 2014 11:02
обрані від обєднання "самопоміч" відомі молоді патріоти України - Семен Семенченко , Єгор Соболєв та їм подібні " зібють " самодурство , пихатість і ненажерливість з антинародних бездарних полковників та генералів . Поможи їм БОЖЕ !
Имя до Надіюсь Показати IP 23 Жовтня 2014 14:17
А они сами в политику не для того лезут?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus