USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як вивести гроші з Webmoney

17 Червня 2013 10:58
Українці, які намагаються зняти свої гроші з рахунків на Webmoney, отримують повідомлення: «Через технічні роботи вивід таким способом недоступний». Однак експерти розповіли про схему, яка дозволяє вивести свої гроші з електронного рахунку, - повідомляє «Телеканал 24».

«Потрібно перевести свої гроші з гривні на інші Web-одиниці - російські рублі чи долари, перерахувати ці гроші на банківську карточку - і так їх вивести», - порадив президент Асоціації учасників електронного бізнесу України Юрій Чайка.

Щодо гривні, то зняти зі своїх рахунків гроші у вітчизняній валюті, фактично, неможливо.

Нагадаємо, 13 червня Міністерство доходів і зборів заблокувало 60 мільйонів гривень на рахунках компанії WebMoney, що займається інтернет-оплатою товарів та послуг. Нацбанку України заявив, що у платіжної системи не було дозволу на випуск електронних грошей.

До слова, з сьогоднішнього дня WebMoney пообіцяла виконати всі зобов'язання перед клієнтами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus