USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто і за скільки «залікує» тріщини на дорогах Волині

30 Серпня 2016 11:04
Служба автомобільних доріг у Волинській області Держагентства автомобільних доріг України провела відкриті торги на визначення підрядника для експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення. Так, за серпень-грудень поточного року мають відремонтувати тріщини та шви на дорогах Волині.

На розгляд до конкурсної комісії надійшло десять пропозицій, - інформує Вісник.

Члени комісії вирішили відхилити наступні ініціативи: ТзОВ «ГТЗ-Сервіс», ПАТ «Науково-виробничий комплекс «КУРС», ТзОВ «Дорекс-Безпека руху», ДП «Центр науково-технічного супроводу дорожніх робіт та сертифікації дорожньої продукції (ДП «Дорцентр»), ТзОВ «Север-Сталь Конструкція», ТзОВ «СДТ».

Мовляв, пропозиції не відповідають умовам документації конкурсних торгів.

Своєю чергою, пропозиції від ДП – Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор», ТзОВ «Дорстрой Монтаж Київ», ТзОВ «Транс Лайн Груп», ТзОВ «Дорожній вектор» допустили до процедури оцінки.

За результатами оцінок найбільш економічно вигідною визначили пропозицію ТзОВ «Транс Лайн Груп», яке за 1 993 378 гривень зробить ремонт швів на дорогах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus