USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Коштів, виділених спортшколам Волині з держбюджету, на рік не вистачить

26 Квітня 2015 17:59
Держбюджет виділив на утримання спортивних шкіл, які раніше фінансувалися з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, менше мільйона гривень.

Про це стало відомо під час комісії з питань бюджету та фінансів 24 квітня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова, згідно з Законом України Про державний бюджет України, спортивні школи, які фінансувалися з Фонду соціального страхування, передані на часткове фінансування з бюджету міста.

Держбюджет таким школам, які розташовані в Луцьку, виділив 994 тисяч гривень. Але, каже Лілія Єлова, цих коштів буде недостатньо. Грошей, які виділили з держбюджету заледве вистачить на 9 місяців.

Власне, ці кошти планують спрямувати на підтримку згаданих ДЮСШ, а не на утримання майна.

На запитання, що робити з цими спортшколами після того, як закінчаться гроші з держбюджету, Лілія Єлова відповіла, що це питання вивчається. Ймовірно, що тренери перейдуть в луцькі спортивні заклади, щоб оптимізувати структуру і не утримувати по 3 директори, 3 бухгалтери.

«Навчальний рік починається з 1 вересня, рішення якесь прийметься. Я виступаю за те, щоб передати тренерів в наші спортивні заклади. Одна з цих шкіл взагалі не має власної навчальної бази. Тому варто просто передати тренерів у діючі спортивні заклади», - пояснила вона.

Власне, депутати підтримали зміни до бюджету і рекомендували розглянути їх під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus