USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

КП «Ласка» не хочуть звільняти від податків

24 Квітня 2014 08:00
Питання про звільнення КП «Ласка» від сплати земельного податку розглянули під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру, що відбулося 23 квітня.

Голова комісії Володимир Никитюк зазначив, що не можна говорити про звільнення від податків у настільки важкий період.

Начальник міського управління земельних ресурсів Сергій Шабала зауважив, що прийняті певні рішення міськради та розпорядження міського голови про забезпечення надходжень до бюджету у цей непростий рік. Він повідомив, що підприємство фінансується з міського бюджету, а податок надходить також у міський бюджет. З його слів, управління земельних ресурсів категорично проти будь-якого звільнення від обов’язкових платежів, адже це спричинить нерівноправний підхід до землекористувачів. Він повідомив, що питання остаточно вирішувалося комісією з питань фінансів та бюджету.

Члени комісії висловилися проти звільнення комунального підприємства від сплати земельного податку, адже усі повинні бути в однакових умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дід Панас Показати IP 24 Квітня 2014 09:27
Його треба закрити, нема чого використовувати громадські гроші. Хочете бути благодійниками, використовуйте свої прибутки і тримайте їх за свій кошт.
ага до Дід Панас Показати IP 24 Квітня 2014 14:44
а собаки і коти через кого на вулиці? спершу були викинуті людьми і викидуються й досі. Всі хотіли, репетували аби їх з вулиці забрали, зробили притулок, запхали в клітки бідних тварин. Тепер кажуть закривайте, нема чого громадські гроші використосувати. Що ви мелете?
Дід Панас до ага Показати IP 24 Квітня 2014 15:07
Не плетіть кошелі, домашні тварини на вулиці не виживають, ці тварини розмножуються вже на вулиці.
Дід Панас до ага Показати IP 24 Квітня 2014 15:09
І ще, після того як з'явилось КП Ласка, я не бачу що на вулицях стало менше агресивних тварин.
ага до Дід Панас Показати IP 24 Квітня 2014 22:09
в інших містах взагалі на очах в дітей собак стріляють і немає ніякого притулку. в нас неможливо взяти да всіх забрати. зараз дуже багато цуценят на вулиці викинутих...одне за іншим...і бігають зграї. добре, що в нас хоч хтось цим питанням займається і по свому досвіду скажу, на виклики це підприємство виїжджає, кого треба забирає, і лікує, і годує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus