USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Країни ОПЕК домовилися про скорочення видобутку нафти, – ЗМІ

28 Вересня 2016 23:51
На наступній зустрічі в організації обговорять, скільки саме нафти буде видобувати кожна країна.

Про це йдеться у повідомленні газети Тиждень.

Члени Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК) під час неформальної зустрічі в Алжирі вперше з 2008 року домовилися про обмеження видобутку нафти. Про це повідомляє Reuters з посиланням на два джерела в організації.

Відповідно даним агентства, ОПЕК вирішили скоротити видобуток сировини з 33,24 млн барелів на добу до 32,5 млн.

На наступній зустрічі, яка пройде у листопаді, в організації обговорять, скільки саме нафти буде видобувати кожна країна. Крім того, країни, що не входять в ОПЕК, отримають пропозицію також скоротити видобуток.

Зазначимо, нафта марки Brent подорожчала ввечері в середу, 28 вересня, більш ніж на 5% після повідомлень про те, що країни ОПЕК погодили заходи щодо обмеження видобутку нафти. Про це свідчать дані торгів на ICE.

Протягом дня ціна нафти перебувала на рівні приблизно 46,3 долара за барель, потім почала зростання і відразу після надходження новин з Алжиру різко піднялася до рівня 48,5 долара за барель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ура? Показати IP 29 Вересня 2016 17:40
росія в плюсі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus