USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Спорудження мереж водовідведення у Вересневому має дійти логічного завершення

29 Березня 2015 15:51
Мешканці мікрорайону Вересневе просять міську раду виділити кошти на проектно-кошторисну документацію будівництва інженерних мереж водовідведення.

Про це стало відомо під час 72 чергової сесії міської ради.

Депутат Наталія Бунда в запиті до міського голови повідомила, що наразі проводиться будівництво інженерних мереж водовідведення на вулиці Довженка мікрорайону Вересневе. На те, щоб облаштувати кожну вулицю мікрорайону, потрібна проектно-кошторисна документація.

Свого часу, мешканцям пропонували зробити це за свої гроші, але не всі погодилися. Якщо ж централізовано не розробити проект будівництва інженерних мереж на кожну вулицю, як це зробили для Малоомелянівського масиву, то роботи буде неможливо довести до логічного завершення. Також не буде координованих дій між проектантами, будівельниками й експлуатуючими організаціями, якщо будуть розроблені неузгоджені проекти для кожної вулиці.

Відтак депутат попросила виділити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації інженерних мереж водовідведення мікрорайону Вересневе. Нагадаємо, більше 8 мільйонів гривень з міської казни виділять у 2015 році на будівництво мереж водовідведення у цьому мікрорайоні та на Львівському масиві.

Депутати запит Наталії Бунди підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Привіт Показати IP 29 Березня 2015 22:53
А що місто зробило на малоомелянівському масиві??? І чому тільки Вереневе ??? Є ще масив Львівської, Теремно, Дубнівська і багато інших масивів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus