USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять відремонтувати вулицю, яка ніколи не бачила асфальту

8 Червня 2016 13:26
Лучани хочуть, аби нарешті відремонтували вулицю Степову. Петицію з відповідним проханням зареєстрував 8 червня Вадим Ткачук.

«Звертаюсь до керівників міста та відповідних служб з проханням прокласти асфальт на вулиці Степова. Живу на цій вулиці вже 28 років, а асфальту там ніколи й не було. Хоча інші вулиці ремонтують (латають) досить часто. Складається враження ніби на Степовій живуть не такі ж люди, які не платять податки і не хочуть ходити по нормальній дорозі», - йдеться в петиції.

Зі слів лучанина, на даний час на «забутій» вулиці замість нормальної дороги ґрунтовка. Проте, зі слів Вадима Ткачука, ще в 2013 році на сайті міськради писали про виділення 80 000 гривень на ремонт асфальтного покриття, не дивлячись на той факт, що там асфальту ніколи не було.

«Прошу підтримати дану петицію, а владі звернути увагу не тільки на центральні вулиці, де вони їздять, адже на інших вулицях живуть також люди. Дуже дякую за підтримку», - додає лучанин.

До кінця збору підписів за дану ініціативу залишилось 14 днів. Проголосувати за петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus