USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьке ЖКП списує гроші на неіснуючі роботи

1 Липня 2016 11:29
Лучани продовжують скаржитися на діяльність житлово-комунальних підприємств міста. Особливо багато скарг надходить на адресу ЖКП №3, яке в звітах вказує виконаними і оплаченими роботи, які навіть не розпочинали.

Про це стало відомо під час засідання 10 сесії Луцької міської ради вчора, 30 червня.

Так, депутат міськради Орися Залевська в своєму запиті повідомила, що ЖКП міста при передачі будинків ОСББ передають не всю технічну документацію. Зокрема директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев всім каже, що якщо документів нема, то і виготовляти ЖКП їх не будуть.
Власне, Інформаційне агентство Волинські Новини в одному з матеріалів розповідало, як ЖКП не бажають співпрацювати з ОСББ, зокрема, передають не всю документацію та відмовляються виготовляти папери, яких немає.

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВОСТВОРЕНІ ОСББ У ЛУЦЬКУ ШОКОВАНІ ДІЯЛЬНІСТЮ ЖЕКІВ

Тому депутат попросила зобов’язати ЖКП № 3 передати ОСББ документацію за останні 3 роки, як це передбачено чинним законодавством. Та створити спеціальну комісію, яка б виконала незалежну технічну експертизу в будинках для перевірки достовірності інформації, яку подає ЖКП. Зокрема, зі слів депутата, в актах прийому-передачі, які здебільшого підписують лише ЖКП, а ОСББ не погоджуються, вказані завищені дані.

Крім того, додав у іншому запиті її колега, депутат Ігор Поліщук, є скарги на те, що ЖКП № 3 в звітах пише роботи, які навіть не були виконані.
Зокрема, до нього звернулися мешканці будинку за адресою вулиця Гулака-Артемовского, 15, які скаржаться, що комунальне підприємство, отримуючи плату за утримання будинку, жодних робіт не виконує.

До прикладу, 2 роки тому в одному з під’їздів розпочали ремонт та досі його не завершили. Вікна на сходових клітках не замінені, частина – взагалі без скла, замки на електрощитових відсутні, підвали постійно затоплюються. На прохання зробити ремонт, від директора ЖКП місцеві мешканці чують лише відмови. А коли лучани попросили акти виконаних робіт по їхньому будинку, то виявили, що неіснуючі роботи зазначені як виконані і оплачені. Тож лучани просять перевірити чому їхній будинок не ремонтують, а ЖКП несумлінно виконує свою роботу.

Колеги підтримали запити депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
старец Показати IP 1 Липня 2016 11:55
Далі терпили платіть за ніщо. Не плачу і платити жеку не буду, покі не буде контроль виконання робіт. Люди не скидайтись цім крадіям.
А Показати IP 1 Липня 2016 13:04
А в нас що, прокуратури, поліцаїв, інших трутнів-контролерів (ціла партія Народний контроль ) немає? Чи кормляться з рук якогось незрозумілого юлдашева? От такі зміни на краще хотіли? Маєте.
РБ Показати IP 1 Липня 2016 13:35
Доскакались, інтегровані. Тепер не нийте
Анонім Показати IP 1 Липня 2016 21:23
Мздобули,зате як відспівують....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus