USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька організація, що пропагує спорт серед дітей, отримала пільгу

26 Березня 2015 09:30
Звільнити від орендної плати у розмірі 477 гривень щомісяця обласну громадську організацію «Студія «Тоніка» вирішили депутати міськради.

Питання про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вулиці Дубнівській, 12в Волинській обласній дитячій громадській організації «Студія «Тоніка» розглянули під час 72-ї сесії міськради 25 березня.

Досі організація сплачувала 477 гривень щомісяця за оренду приміщення площею 106 метрів квадратних. Голова громадської організації, член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін розповів, що ця некомерційна організація займається з дітьми. З його слів, організація вклала чимало коштів у це приміщення, у якому забезпечили ідеальні умови для дітей. У приміщенні є душові кабіни, туалети, телевізори. Увесь рік можна користуватися футбольним майданчиком, який обслуговує організація, діти займаються безплатно. Він просив колег підтримати проект рішення.



Своє чергою, депутат Артур Василевський зазначив, що комісія з питань комунального майна та приватизації пропонувала зняти питання з розгляду, тому що члени комісії хотіли почути звіт керівника організації. Він припустив, що Микола Дендіберін зможе знайти щомісяця достатньо коштів, щоб сплатити за оренду.

У підсумку, депутати ухвалили проект рішення про надання пільги.



До слова, також пільгу при сплаті за оренду нежитлового приміщення по проспекту Волі, 23 під час сесії надали Волинській обласній організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» (щоправда, за цей проект рішення довелося голосувати двічі, аби воно змогло набрати потрібну кількість голосів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тато Показати IP 26 Березня 2015 10:21
"діти займаються безплатно" - безсовісна брехня. Моя дитина займалась 2 роки по 150-180грн. щомісяця.
Лучанин Показати IP 27 Березня 2015 00:14
"Увесь рік можна користуватися футбольним майданчиком, який обслуговує організація, діти займаються безплатно".То виходить, що депутат дендиберін=дерибанщик??? От вам і НОВИЙ ЛУЦЬК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus