USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку дадуть грошей з Держбюджету

16 Січня 2013 12:36
Серед важливих інфраструктурних об’єктів Луцька, на які з Держбюджету-2013 додатково планують виділити 67 мільйонів гривень, опинилися заклад охорони здоров’я, каналізація та впорядкування територій луцьких парків.

Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час робочої наради щодо організації та будівництва важливих для Луцька інфраструктурних об’єктів, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Серед означених Борисом Клімчуком робіт – реконструкція Центру серцево-судинної реабілітації та профілактики, каналізування мікрорайону Вересневе у Луцьку та дачного масиву Великий Омеляник, що у Луцькому районі, водопониження навколо Луцької міської клінічної лікарні, очищення від засмічення річки Сапалаївка та Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. На ці об’єкти у держбюджеті передбачили 67 мільйонів гривень додаткових коштів.

Нагадаємо, учора, 15 січня, Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що каналізування мікрорайону Вересневе у Луцьку є однією із проблем, які потребують вирішення у 2013 році, а коштів у міському бюджеті практично немає.

Учасники наради обговорили також питання будівництва в Луцьку обласного перинатального центру та школи №27.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SET Показати IP 17 Січня 2013 08:09
Скільки вже наші чиновники будуть на тій Сапалаївці гроші відмивати? Грошей 2 камази вбахали, а толку нуль. Пару разів студенти, учні шкіл та громадські організації вийшли, прибрали "за дякую", а міська рада всі медалі собі на грудь. Браво!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 17 Січня 2013 09:50
100% правда,а окремі чинуші хатки будують,очищають,тільки щось друге!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus