USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцьку всерйоз бракує грошей

11 Серпня 2011 13:28
Не заважаючи на перевиконання міського бюджету Луцька у першому півріччі 2011 року більш як на 4%, прийдешній осінньо-зимовий період для луцької казни буде скрутний, адже не вистачає лише на енергоносії близько десяти мільйонів гривень.

Про це під час засідання виконавчого комітету 11 серпня повідомила начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова.

Чиновник зазначила, що для слати за енергоносії не вистачає близько десяти мільйонів гривень. Як повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук лише для початку навчального року у дитячих садочках та школах потрібно мінімум 800 тисяч гривень.

«Для сплати за енергоносії потрібно 10 мільйонів гривень. А зважаючи на той лист який ми отримали про підняття тарифів ця сума ще зростає», - вказала Єлова.

За словами луцького міського голови Миколи Романюка питання "де взяти гроші на енергоносії" виноситиметься на сесію міськради.

Окрім цього за словами Єлової вже використано 70% передбачених платежів на благоустрій міста, хоча не усі заплановані заходи виконані. Також не вистачає грошей на санітарне обслуговування міста.

Микола Романюк також нагадав, що місто повинне віддати протягом вересня-грудня шість мільйонів гривень банківських кредитів та близько 400 тисяч гривень відсотків за ці позики.

Нагадаємо, у минулі роки Луцька міська рада тричі брала муніципальну позику. В 2011 році місто має погасити 10 мільйонів гривень боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
масяня Показати IP 11 Серпня 2011 20:23
Стадіон потрібно було продати за ринковою ціною, а не віддати за копійки!!!!
smelnyk Показати IP 12 Серпня 2011 01:19
Банкір докерувався.
читач Показати IP 12 Серпня 2011 09:25
Тим, хто заходить в мережу, треба мати відповідний рівень - хоч би трішки вищий за ганебний, на 2 мм вищий плінтуса. І знати, що банкір прийняв від Шиби 230 мільйонів гривень боргу. Тим часом, борги гасяться і навіть з ними одночасно проводяться реконструкція і ремонт двох десятків вулиць, кладеться бруківка, зводиться міст через залізницю, ремонтується драмтеатр, освітлюються вулиці і ще багато чого. А в міській раді знайшли спільну мову навіть представники патологічної несумісності. Я до того, що "ВН" - хороше видання, вчасно і оперативно інформує читачів про новини і події в місті і області,сайт "розкручений" і має дуже багато відвідувачів, а марнують цей "фон" коментатори-невігласи, яких, на щастя, абсолютна меншість. Це, головним чином, люди з серйозно порушеною психікою, які з пяної голови о 1.19 доби (зверніть увагу), пишуть таке, що не оцінюється здоровим глуздом.
Beautiful Days до читач Показати IP 12 Серпня 2011 11:43
Не згода! Тому що не завжди коментарі негативні пишуть невігласи..., якщо коммент "поганий" для подача інф.-то це не означ.,що він є дійсно не правдивим!!! Місто ніяке, яма на ямі, людина знала куди йшла, вул. не освітлюються,до 12год. і все?! Міліції нема ніде на р-нах, правопорушень, згвалтувань, побиття.... всього цього с-ки, що не знаю чим там хто займається окрім того як розкрадати держ. бюджет! Шиба...,Шиба,добре,що є на кого спихнути!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus