USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» придбав пальне у фірми, створеної після оголошення тендеру

8 Лютого 2016 09:57
КП «Луцькводоканал» заправилося на 3,6 мільйона гривень у фірми, створеної після оголошення тендеру.

Так, КП «Луцькводоканал» 26 січня за результатами тендеру уклало угоди на поставку палива, олив і мастил на 3,6 мільйона гривень. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

У 2016 році ТОВ «Аргос ОП» поставить водоканалу бензину та дизельного палива на 3,27 мільйона гривень. При цьому дизпаливо наливом коштує 13 гривень за літр. У ТОВ «Енергетичні мастила-Захід» замовили олив та мастил на 336 тисяч гривень. Всупереч вимогам Мінекономрозвитку, ціни на окремі товари не оприлюднили.

Чотири фірми пропонували мастила й оливи дешевше за переможця – ПП «Торгово-промислова компанія «Арсен», ПП «Лан» і ПП «Торгово-промислова компанія «Лан-Агро» і ПП «Колос-Агро». Однак їх не допустили до конкурсу через спільні номер телефону та довірену особу – Ольгу Абрамович.

Луцьке ТОВ «Аргос ОП» зі статутним капіталом 1 тисяча гривень було створено 26 листопада, у той час, як торги оголосили 13 листопада 2015 року. Досі фірма не вигравала тендерів.

Засновницею значиться Тетяна Поліщук, керівником – Дмитро Прокоса.

Останній на місцевих виборах 2015 року висувався до Волинської облради від «Європейської партії України» Миколи Катеринчука.

Тетяні Поліщук належить ТОВ «Аргос» разом із Сергієм та Андрієм Поліщуками і Жанною Хоменко, а також ТОВ «Арго-Текс» із бізнесменами Леонідом Полячеком та Олександром Кропивою – співзасновниками ЗАТ «Волинський шовковий комбiнат» і СП «Українська бавовняна компанія». Крім того, Сергій Поліщук володіє ТОВ «Аргос СП», яким теж керує Прокоса.

Компанія «Енергетичні мастила-Захід» заснована корпорацією «Імідж Ойл Інвест». Її власниками порівну є «С.А. Петромін Лабрікейтинг Ойл Ко. Корп.» і ТОВ «Транспортні мережі», якою володіють Юрій Лугай і Наталія Карпенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 8 Лютого 2016 10:10
Знов той хабарник-відкатник Корчук воду каламутить! На нари його!
Анна до Анонім Показати IP 8 Лютого 2016 13:51
Незнаючи , що дійсно відбувається на підприємстві , немає чого нести нісенітниці! Ти сам давав Корчуку хабар , що пишеш , що він хабарник?
ДПЗ Показати IP 8 Лютого 2016 10:42
Чому працівники Луцьктепло не мітингують, не йдуть до Романюка питатись чому комунальне підприємство за народні останні гроші втридорога купує пальне. От чому Романюк один з найбагатших мерів в Україні навіть офіційно. А що вже говорити про рахунки жінки, дітей, родичів,собак
Хто живе на ДПЗ... до ДПЗ Показати IP 8 Лютого 2016 12:11
Звідки Ви взяли що "втридорога купує пальне"? 13 грн. за літр дизпалива це навіть нижче ніж на АЗС. Чи Вам аби шось ляпнути на сайті?
читач Показати IP 8 Лютого 2016 11:11
......оголошення про торги...і те що фірма створилась після оголошення торгів то це ні про що не говорить................
123 до читач Показати IP 8 Лютого 2016 12:13
Це БАГАТО про що говорить....)
Ізя Показати IP 8 Лютого 2016 12:35
ну і де наші чесні лампаси-мігалки-розвідники ? за роги витягнули на вулицю шахраїв і під конвоєм пішки повели через місто у буцегарню під стусани і плювання "вдячних" краян? ааа ще в маневичах машинка буксує???? тоді ордени всім, служба важка звісно!
Петро Показати IP 8 Лютого 2016 19:31
Я за 13 грн. також готовий купувати солярку, де її продають за таку ціну.
Тарас Чурило Показати IP 8 Лютого 2016 22:41
Є один вихід - відкрити криінальну справу на мера, інші боятимуться... Луцьк просто погруз в корупції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus