USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький «Каскад-Транспорт» намагаються визнати банкрутом

9 Вересня 2013 13:15
ТзОВ «Каскад-Транспорт» намагаються визнати банкрутом через заборгованість 23 кредиторам, - інформує «Під прицілом».

Так, до Господарського суду Волинської області звернулося ПП «Виробничо-комерційна фірма «Волинь-Продакшн» з заявою про банкруство ТзОВ «Каскад-Транспорт ЛТД».

Ухвалою суду заява була прийнята до розгляду.
Окрім того, стало відомо, що відповідач не сплатив ПП «ВКФ «Волинь-Продакшн» заборгованість у сумі 415 849 гривень через важке фінансове становище товариства. На даний час боржник не має коштів, аби погасити борг.
Суд постановив стягнути з ТзОВ «Каскад-Транспорт» ЛТД суму заборгованості. Другим відділом Державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції було винесено постанову про відкриття виконавчого провадження. Однак, рішення Господарського суду виконане таки не було.

Власне, тому суд вирішив все ж прийняти заяву про банкрутство та порушити провадження у справі.
Суд ухвалив ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру розпорядження майном та призначено арбітражного керуючого.

Варто зауважити, що свої вимоги пред’являють аж 23 кредитори. Зокрема, до їх числа входять ВАТ «Лідський молочно-консервний комбінат» (м.Ліда Республіка Білорусь), ПАТ «Укрсоцбанк», ВАТ «Молодечненський молочний комбінат», ВАТ «Мстиславський маслоробно-сироробний завод» та ТзОВ «Підприємство з іноземними інвестиціями «Українська Казеїнова Компанія».
Загальна сума грошових вимог лише цих кредиторів становить понад 4 мільйони гривень, більше 324 тисяч доларів США та 11 тисяч євро.

Під час останнього судового засідання стало відомо, що ТзОВ «Каскад-Транспорт ЛТД» частково виплатило заборгованість по заробітній платі своїм працівникам.
Проте, оскільки аналіз фінансово-господарської діяльності ще проводиться, інвентаризація майна не проведена, не розглянуті усі вимоги кредиторів, суд вирішив відкласти розгляд заяв кредиторів та рзгляд справи.

Відтак, наступне судове засідання відбудеться на початку наступного місяця.
Варто також зауважити, що нещодавно до ТзОВ «Каскад-Транспорт» була прикута увага прокуратури, оскільки товариство було боржником із виплати заробітної плати. Отож, щодо службових осіб товариства було розпочате кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати зарплати працівникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
База Показати IP 9 Вересня 2013 13:27
Одного батька діти - ( Регіон Україна, Волинська область, м. Луцьк Адреса М. ЛУЦЬК ВУЛ. ЄРШОВА БУД. 3) хочуть сачконути від податків.
База до База Показати IP 9 Вересня 2013 13:29
база одна і власник Александров
База до База Показати IP 9 Вересня 2013 13:31
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА "ВОЛИНЬ-ПРОДАКШН" • Довідник компаній • Новини бізнесу • КонтактиРегіон Україна, Волинська область, м. Луцьк Адреса М. ЛУЦЬК ВУЛ. ЄРШОВА БУД. 3
Александров до База Показати IP 9 Вересня 2013 16:21
Ви хоч це не говоріть суду та прокуратурі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus