USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Майже мільйон витратили на ремонт сільського садочку на Волині

30 Липня 2015 09:00
900 тисяч гривень вже витратили на ремонт дитячого садка у селі Козлів Локачинського району, – інформує «Волинська обласна державна телерадіокомпанія».

Водночас для завершення робіт із облаштування простору для дітей потрібно ще 370 тисяч гривень. З відповідним проханням депутати сільради звернулися в обласну раду.

Капітальний ремонт дитячого садка розпочали у 2013 році. Фінансувались роботи за кошти цільової субвенції з державного бюджету та обласного бюджету.

Загалом за вже використані 900 тисяч гривень повністю замінили покрівлю, каналізацію, опалення, електропроводку, встановили нові металопластикові віконні блоки. Групи укомплектовують новими меблями та іграшками.

У дитсадку повноцінно працює одна група, її відвідує 23 дітлахи. 10 дошкільнят перебувають у групі з короткотривалим перебуванням, ще 10 дітей потребують влаштування у дошкільний навчальний заклад.

Завершення ремонтних робіт дозволить створити у місцевому дитячому садку ще одну повноцінну групу і ліквідувати чергу на влаштування до садочка у Козлівській сільській раді.

Водночас напередодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у луцькому ДНЗ №9 двоярусні ліжечка для маленьких вихованців – у аварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 30 Липня 2015 09:17
Чергова показуха. Всерівно не вистачить коштів ,щоб поремонтувати всі ДНЗ. Краще нехай дадуть приватному бізнесу створювати ДНЗ.
Забороль Показати IP 30 Липня 2015 10:45
Вже на Заборольський ДНЗ витратил мільйон, а реально нічого не зробили. Гурчинський добре освоїв ці кошти ще й відомо з ким поділився.
Забор Показати IP 30 Липня 2015 15:06
З Кулайом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus