USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці ЛПЗ просять коштів на ремонт «Стріли»

28 Травня 2016 13:04
Виділити кошти на капітальний ремонт клубу «Стріла», де організовують гуртки дозвілля для дітей, просить ініціативна група.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 25 травня.

Як повідомив у запиті до секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко Микола Яручик, до нього звернулась ініціативна група по створенню безкоштовних гуртків на базі комунального закладу «Стріла». Вони просять депутатів відвідати заклад та ознайомитись, в яких умовах змушені займатись діти.

«Наша мета – виділити кошти на капітальний ремонт «Стріли», а також на утримання техпрацівника. Адже функції прибиральниці нині виконує сам керівник комунального закладу», - зачитав звернення представників ініціативної групи депутат.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ініціативу відкриття безплатних гуртків для того, щоб діти з мікрорайону ЛПЗ не проводили дозвілля на вулиці та без користі, жваво обговорювали представники міської влади та громадськості. Раніше мешканці мікрорайону ЛПЗ звернулися з ініціативою створення безплатних гуртків на базі клубу «Стріла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 28 Травня 2016 14:30
Шукати спонсорів потрібно ,а не доїти бюджет міста,щоб депутат пропіарився з чужий рахунок.
мешканка ЛПЗ Показати IP 28 Травня 2016 23:52
а може нехай вділить керевник закладу на ремонт з тих коштів, що діти платять за ігри на комп'ютерах в тій Стрілі. Досить людей дурити.
Богдан Показати IP 29 Травня 2016 12:27
А може ви будете платити замість керівника за ОРЕНДУ -500 грн!ТЕПЛО -2000 грн!!!Інтернет -200 грн !!!СВІтло -300 грн !!!Податкова 220 грн!!!І 500 грн на ремонт техніки кожного місяця!!!!!І скажіть будь ласка звідки тут можуть бути гроші????коли година коштує 5 грн ,самі низькі ціни у місті ЛУцьку,коли у приміщенні стоїть 4 комп*ютери робочий день складає 10 годин,а тепер коли ви вчилися у школі підрахуйте ,звідки тут можуть бути ГРОШІ!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Богдан Показати IP 30 Травня 2016 00:41
Богдане! Гарне им'я, Богом дане, не говорить ніколи того в чому ви не впевнені. За комунальні послуги , дитячих клубів , сплачуэ міська Рада с бюджету міста, який поповнюэться податками,, що сплачуэмо ми , мешканці міста Луцька. Досить брехати,усім. Не ті часи. З огляду на те ,що маэмо в країні, досить дурити один одного . Нехай вас Бог береже!
Богдан Показати IP 30 Травня 2016 10:37
Тепер Я ВАМ розкажу таку давня історію!!)))Комп*ютери ніякого відношення до клубу *СТРІЛА* не мають,комната де стоять комп*ютери ,відноситься до відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської влади!!!за 11 квадратних метрів в бюджет орендатор сплачує 500 гривень!!!Скажіть чого він має давати на клуб гроші???а саме головне з чого????Ви просто не компетентні в цьому питанні і все!!!!Я просто знаю людину яка знімає в оренду ці кімнату,і я ці документи бачив ,прийдіть подивіться!!!!
бабуню Галю на пенсі до Богдан Показати IP 30 Травня 2016 23:04
І будуть гроші і на ремонт, і на безкоштовні гуртки!!! Бодя - не вішай лапшу на вуха. Інакше всі копм.клуби почнуть вимагати і з/п і ремонт за кошт міськоіі громади!!! Чи також до того коритця присмоктався??? Кожна цифра висмоктана з ... Сумнівне дозвілля для молоді: сидіти в напівтемному залі, грати дикунські ігри ( які ймовірно забороняють грати вдома під контролем батьків). В чому суть розвитку дітей??? Молодий, ефективний керівник даного закладу забезпечить і ремонт, і з/п, і розвиваючий доступ до інтернету, а ще й безкоштовні гуртки для школярів мікрорайону ЛПЗ.
Богдан Показати IP 31 Травня 2016 11:29
Смішно це чути))))Ви вже пів року збираєте підписи по школах,ходите по квартирах,а очолити ви цього всього не хочете)))Скажіть чому?????Я займався спортом 15 років ,я КМС з легкої атлетики і ціль ваша не гуртки зробити а за допомогою депутата прибрати клуб до своїх рук,,,,Повторюю ще раз прийдіть подивіться документи,і не робіть мене ІДІОТОМ!!!!!!Громада ЛПЗ вам клуб не віддасть!!!!
Добродій Показати IP 31 Травня 2016 21:01
Цілком згідний з Богданом та поділяю його думку.Я в районі Лпз мешкаю понад 20 років, Но таку підлу людину як та пані(котра все це затіяла) ще потрібно пошукати.Про її порядність й годі говорити,надіюсь що здоровий глузд переможе.Шкода тих людей які ведуться на підкилимні ігри та не розуміють що їх використовують.Вона і підписи збирала (роблячи статистику),мешканцям мікрорайону їздила по вухам про безкоштовні секції.Напевно забула що живе не в Радянському союзі і не в минулому,ми вже маємо згідно Конституції України-безкоштовну медицину,освіту і т.д.
Добродій Показати IP 31 Травня 2016 21:06
P.S.Користуючись нагодою хочу побажати депутату Луцької міськради Миколі Яручику-міцного здоров"я,наснаги,успіхів в подальшій роботі.Але на наступний термін не надійся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus