USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Митнику «Ягодина» повідомили про підозру за вчинення корупції

11 Лютого 2016 10:39
Митника підозрюють у зловживанні владою та службовому підробленні. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура області повідомила про підозру у вчиненні зловживання владою, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам, та службового підроблення старшому державному інспектору відділу митного оформлення №7 митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС.

18 травня минулого року митник, діючи всупереч інтересів служби та в інтересах одного з господарських товариств, здійснюючи митний контроль та митне оформлення вантажу, вніс в митну декларацію завідомо неправдиву інформацію щодо відповідності товару задекларованим відомостям, чим заподіяв держаним інтересам тяжкі наслідки у вигляді ненадходження до бюджету митних платежів і зборів в розмірі майже 266 тисяч гривень.

Відтак 47-річний старший державний інспектор підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 364, частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євген Показати IP 11 Лютого 2016 14:27
Митники Ягодина 3000 - 4000 $ за зміну. А тут вніс неправдиві дані в декларацію. Позор. Вижиніть його з роботи в шию , хай не позорить митників Ягодина, той дилітант.
Dr.dred Показати IP 11 Лютого 2016 15:42
Ви що смішні??? Щоце за цирк,вони гроши лопатою кладуть і не то що кладуть а нагло вимагають. Саме менше що можна зробити та впіймати це візьміть десять машин котрі заїзджають на розмитнення посадіть в них по СБУшнику і нехай дадуть митнику документи на оформлення , вони викинуть їхні документи і скажуть самі що там має і не то шо має а мусить лежати 50$ мінімум ... Для чого робити дурнів з людей не розумію, на мою думку в цій країні нічого не зміниться,хто має можливість та молодий виїзджайте не корміть хабарами тих свиней товстосумих.
123 Показати IP 11 Лютого 2016 18:59
на ягодині реорганізація подивіться хто прийшов на керуючі посади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus