USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На утримання волинських доріг розподілили 56 мільйонів

31 Березня 2015 10:46
Угоди на утримання доріг на суму 55,57 мільйона гривень уклала Служба автомобільних доріг у Волинській області. Про це повідомляється Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Послуги замовлено на 2015 рік коштом державного бюджету.

Більшість підрядів на суму 52,82 мільйона гривень дісталися ДП «Волинський облавтодор». За ці гроші передбачено ремонт дорожнього покриття, сезонне прибирання, ремонт огорожі, нанесення розмітки, розміщення дорожніх знаків тощо. Список доріг не наведено.

Також розподілили дрібніші підряди на аварійний ремонт окремих ділянок доріг. Зокрема, ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» отримало замовлення в сумі на 1,43 мільйона гривень, ТОВ «Унідор- Сервіс» – на 0,98 мільйона гривень, «Ковельське шляхово-будівельне управління №63» – на 0,34 мільйона гривень.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на дороги Волині потрібно 4 мільйони, аби не «зривалися» міжміські перевезення.

Йшлося про те, що через погані дороги й високі ціни на пальне перевізники «зривають» міжміські перевезення. Кошти на ремонт автошляхів планують передбачити, а недобросовісних перевізників притягнути до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 31 Березня 2015 12:23
Список доріг не наведено - шкода. Село Баїв знаходиться в передмісті Луцька, за 6 км. Автобуси з великими проблемами туда дістаються, скоро можна буде проїхати трактором або танком. ВН, будь ласка, зробіть фоторепортаж з цієї дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus