USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть приватизувати п’ять крупних підприємств

11 Лютого 2016 15:30
Три крупних і понад сотню малих об’єктів державної власності запланували продати на Волині в 2016-му році. На продаж виставлятимуть об’єкти вугільної галузі та агропідприємства.

Нагадаємо, ще під час оперативної наради голови облдержадміністрації 8-го лютого про наміри роздержавлення розповіла керівник Регіонального відділення фонду державного майна Тетяна Маслечко.

«На Волині є 100 об’єктів, які фонд готує до продажу в 2016 році, це очисні споруди та малі об’єкти. Також до приватизації плануємо передати п’ть великих об’єктів: 3 - ДП «Волиньвугілля» і 2 - сільськогосподарські підприємства», - доповіла посадовець.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини пані Тетяна роз’яснює, що з молотка хочуть пустити такі сільгосппідприємства: ДП «Волинське обласне сільськогосподарське виробниче підприємство по племінній справі у тваринництві» та ДП «Волинська станція луківництва».

Щодо ДП «Волиньвугілля», то під роздержавлення попадуть три відокремлених підприємства: ДП «Шахта № 9 «Нововолинська», ВП «Шахта Бужанська», ВП «Шахтоуправління «Нововолинське».

Ці підприємства вугільної галузі ще не виставляють на торги, адже зараз відбувається передприватизаційна процедура, коли приводять в належний стан усю документацію.

Нагадаємо, ІА Волинські Новини розповідало, що із організаторів оборудок на ДП «Волиньвугілля» знімуть кримінал, а також інформувало, що профспілка шахтарів виступає проти керівника «Волиньвугілля».

Зауважимо, що з приводу підприємства племінної справи, то до їхнього керівництва неодноразово зверталися за тим, аби виділили частину своїх земель для демобілізованих воїнів АТО, втім, такі прохання проігнорували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ага Показати IP 11 Лютого 2016 15:32
Ахмєтка "купить"за копійки.
не пацик Показати IP 11 Лютого 2016 15:56
**ди файні мріі продавали-украінські патріоти кожен раз купляли. На цей раз самий багатий ярмарок Вас шановні патріоти незапросят. Дальше включайте Q і думайте за майбутнье ваших дітей і внуків- місця під сонцем ім непередбачино-добре думайте як дішли до нуля .
сераховичі Показати IP 11 Лютого 2016 17:46
полякам чи німцям не продадуть це точно! як завжди донецькі або москалі за підставними особами !
ку Показати IP 11 Лютого 2016 21:09
Донецькі, москалі ....... ви шановні реваліцію нашо робили? Думали коли робили? А от тепер вигрібайте за своє бездумство і тупість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus