USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На Волині накрили «металевий» бізнес

17 Квітня 2014 10:22
93 тонни брухту чорних металів та більше 5 тонн кольорових вилучили у порушників, які займалися металевим бізнесом у Ковелі, - йдеться у прес-службі волинської міліції.

Так, працівники відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю Ковельського міськвідділу міліції припинили діяльність пункту прийому металобрухту, власник якого не мав ліцензії на здійснення такої діяльності.

Спритники розгорнули свою діяльність на околиці міста. На територію «бази» можна було підганяти вантажні вагони, для подальшого транспортування лому. В момент проведення слідчих дій на території працював фукс, який навантажував металобрухт у мобільний прес.

Загалом під час візиту правоохоронці виявили 93 тонни брухту чорних металів та більше 5 тонн – кольорових. «Увесь металолом передано на відповідальне зберігання на пункт прийому металолому, що має відповідну ліцензію», – розповів виконувач обов’язків начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Чижевич.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 213 (Порушення порядку здійснення операцій із металобрухтом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють організаторів незаконного бізнесу для подальшої кваліфікації їхніх дій. Долю вилученого металобрухту вирішить суд», - кажуть правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
***** Показати IP 17 Квітня 2014 10:35
Явно здав конкурент,який має більше можливостей!!!
Всезнайко до ***** Показати IP 17 Квітня 2014 11:31
По любому здав... Тож хохли...
Лучанка до Всезнайко Показати IP 17 Квітня 2014 15:26
вСЕЗНАЙКО, а ти сам хто , чукча ? Попав бізнес на всі 100%, не повезло їм бо треба думати головою, а не ж...ю ,коли займаєшся будь яким бізнесом, навіть і таким

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus