USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «проґавили» гроші під будівництво школи

9 Грудня 2016 17:26
Перерозподіляючи кошти обласного бюджету 2016-го року, депутати пропонують забрати гроші, які були раніше виділені для будівництва школи в селі Оленине, що на Камінь-Каширщині. Йдеться про мільйон гривень. Згідно з попередніми висновками депутатів обласної ради, будівництво не розпочалося, бо районне управління освіти не справилося із належним оформленням проектно-кошторисної документації.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 9-го грудня. Зокрема депутат обласної ради Олександр Бик здивовано поцікавився у присутніх, чи хтось знає, чому кошти на будівництво школи, які передбачили в обласному бюджеті, не використали, а їх мають перенаправити на інші потреби освітян.

Із цього приводу висловився депутат Анатолій Бусько.

«Причиною такої ситуації є те, що не готова проектно-кошторисна документація. Для будівництва школи виділили мільйон гривень, але гроші таки не використали», - сказав Бусько.

Так, учасники засідання підтримали зміни до бюджету щодо перерозподілу коштів, де знімається фінансування з будівництва школи у селі Оленине.

Нагадаємо, вартість проекту нової школи становить 10 мільйонів гривень, хоча спочатку пропонували 18 мільйонів. Цього року мали залучити для будівництва 4 мільйони гривень: 500 тисяч гривень обіцяла надати місцева районна рада, мільйон заклали з коштів перевиконання обласного бюджету, ще близько 2,5 мільйона гривень мав профінансувати Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зі слів голови облради, якби всі виконали свої зобов'язання, то учні могли б сісти за нові парти вже наступного навчального року в 2017-му році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
369 Показати IP 12 Грудня 2016 10:40
те саме сталося і з Луцькою школою №1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus