USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали фальшивомонетника, який друкував «гроші» вдома

3 Вересня 2015 16:25
Підроблені купюри та техніку вилучили правоохоронці в помешканні ковельчанина. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

До Ковельського міськвідділу міліції звернулися двоє продавців продуктових магазинів, які повідомили, що один і той самий покупець розрахувався за придбаний товар підробленою грошовою банкнотою.

Правоохоронці вилучили купюри та відправили їх на дослідження. Згідно з висновком експерта, вони не відповідають аналогічним зразкам, що знаходяться в офіційному обігу та були видрукувані на звичайному принтері.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та провели санкціонований обшук в його помешканні. У оселі молодика міліціонери виявили та вилучили грошові банкноти з ознаками підробки: 13 купюр номіналом 50 гривень, 2 купюри номіналом 100 ривень. Окрім того, оперативники вилучили принтер, на якому фальшивомонетник друкував купюри.

– 26-річного молодика мешканця села Вербки Ковельського району затримано в порядку статті 208 КПК України, – повідомив начальник Ковельського міськвідділу Іван Тусь. – Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
небайдужий Показати IP 3 Вересня 2015 22:01
За рік наш уряд обікрав людей в 3-4 рази , відновлюють втрачене - хто як може , не завжди виходить законно ... Хоча це не вихід !!!
Борисюк С. Показати IP 4 Вересня 2015 10:03
Бардак в країні, зубожіння людей, безробіття., хизування чиновників тим "як потрібно вміти жити " на зарплату - спонукає молодь до легких грошей не задумаючись про наслідки !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus