USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На Волині вилучили контрафакту на мільйон

24 Травня 2016 13:20
Більше двох десятків санкціонованих обшуків провели на Волині. Вилучили понад 60 тисяч пачок тютюну та 765 пляшок алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку України, - йдеться на сайті Нацполіції України.

Слідче управління ГУНП в Рівненській області відкрило кримінальне провадження за статтею 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Працівники ДЗЕ та УЗЕ Рівненщини встановили, що на території Волинської області, місцеві мешканці займаються оптовою та роздрібною торгівлею контрафактної тютюнової та алкогольної продукції. Більшість тютюнової продукції ввезено в Україну з території Республіки Білорусь.



Так, на території Любомльського, Ковельського, Володимир-Волинського районів поліцейські провели більше двох десятків санкціонованих обшуків.

Вилучили понад 60 тисяч пачок цигарок вітчизняного та іноземного виробництва, а також 765 пляшок алкогольних напоїв українських торгових марок з підробленими марками акцизного податку України.

Вартість контрафактної продукції становить понад один мільйон гривень.

Наразі встановлюються місця незаконного переміщення підакцизних товарів через митний кордон України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іртересно Показати IP 24 Травня 2016 15:56
А місцевий захист економіки не ту економіку захищає що з Рівного вилучають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus