USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вилучили партію фальсифікату вартістю більше мільйона

28 Лютого 2015 22:45
Оперативники ДФС Волині виявили партію фальсифікованих підакцизних товарів вартістю понад мільйон гривень. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого статею 204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»), працівники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області припинили діяльність двох торгівельних об’єктів, розташованих в одному з прикордонних із Республікою Польща населених пунктів Волині з реалізації фальсифікованих тютюнових та алкогольних виробів.

Так, під час проведення слідчих дій виявили та вилучили понад 46 тисяч пачок цигарок та 11,2 тисячі пляшок. Увесь підакцизний товар - без марок акцизного збору встановленого зразка.

Очевидно, що вилучений фальсифікат в подальшому спритники мали намір перемістити до країн Євросоюзу поза митним контролем.

Наразі проводять відповідні слідчі дії з приводу огляду вилучених підакцизних товарів, вирішують питання про призначення судових експертиз та встановлюють всіх осіб, які причетні до виявленого злочину, – констатують оперативники ДФС Волині.

Вартість вилученої продукції становить понад 1,1 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
резюме Показати IP 28 Лютого 2015 23:04
Факт є, де і коли буде результат, чи кришувальники замнуть черговий раз? Не вірю в справедливість!
не правда Показати IP 2 Березня 2015 22:25
Досить брехати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus