USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині збудують термальний басейн за 8 мільйонів

9 Жовтня 2015 14:42
ТзОВ «Західелектромонтаж» збудує у селі Грем'яче Ківерцівського району термальний басейн на базі санаторію «Пролісок». Про це повідомляє «Під прицілом» з посиланням на офіційний портал державних закупівель.

В тендері брало участь одразу кілька фірм-забудовників, зокрема «Луцьксантехмонтаж», проте оскільки компанія запропонувала вищу ціну виконання робіт, то перемогу в конкурсі отримало ТзОВ «Західелектромонтаж».

Умовами тендеру передбачено, що вартість робіт складе 7 865 714

гривень, а фінансування буде проводитися за кошти місцевих бюджетів. Крім того, в матеріалах конкурсної пропозиції вказано, що роботи будуть проводитися до 22 листопада, за умови повного фінансування.

Нагадаємо, унікальний водолікувальний комплекс у селі Грем'яче будується за кошти Євросоюзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Украна - Польща - Білорусь. Згідно умов надання цього гранту, послугами новозбудованого комплексу громадяни користуватимуться безкоштовно впродовж семи років.

До слова, що ТзОВ «Західелектромонтаж» у липні цього року виграло ще один тендер на будівництво водолікувального комплексу. Того ж місяця в селі Грем'яче планували встановити бювет з мінеральними водами та фітонапоями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Перехожий Показати IP 9 Жовтня 2015 14:56
А філософи-греки в простирадлах для автентичності будуть завезені?
ФигВам Показати IP 9 Жовтня 2015 14:58
Слава Богу, хоть куда-то лишние 8 миллионов удалось пристроить! А то ведь ни у кого больше никаких проблем, сплошные праздники и фестивали...
І вам ТАГОЖЕ до ФигВам Показати IP 9 Жовтня 2015 15:17
Кошти надає Європа ,читайте уважно,вона і оприділяє на що іх ми маємо використать
1 до І вам ТАГОЖЕ Показати IP 10 Жовтня 2015 08:49
Таки вам фіг уважно читайте абзац три там сказано про кошти місцевих бюджетів
ТАрас Показати IP 9 Жовтня 2015 15:14
Був бачив збудований басейн,невіриться що будували Волиняки,Виявляється вмієм якщо контролює Європа,і будівельники з головою і руками намісті.
Хрен собачий Показати IP 9 Жовтня 2015 17:40
Краще б аквапарк у Луцьку збудували, замість чергової " Буратіни", а не басейну в глухому селі. :)
1 Показати IP 10 Жовтня 2015 08:47
А ще кажуть що чорнуха виграє всі тендери. Трошки знаю фірму що виграла тендер томк скажу, що вона не здатна освоїти такі кошти до 22 листопада, тому тут варіанти такі або будівництво вже почали ще до тендеру або буде серйозна приписка довказаної дати, а роботи будуть виконані пізніше.в першому випадку робота для інспекціі, в другому для правоохоронніх органів, причому всіх, від фінінспекціі до сбу.
Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2015 16:09
Поїдьте в сан"Пролісок" де це відбувається і порівняйте з"Лісовою піснею".Стане зрозуміло,що комунальну власність директори розуміють по різному.Директор Лісової пісніі собі в карман.І до речі обидва директори депутати облради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus