USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На розвиток Луцька дали 34 мільйони

20 Серпня 2012 17:21
Фінансування програм задля економічного та соціального розвитку Луцька виконали з міського бюджету лише на 45%. А на виконання заходів за 20 програмами з 46 не передбачили взагалі.

Про це повідомила начальник управління економіки Луцької міськради Любов Ковпак 20 серпня під час засідання постійної депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

На виконання заходів, передбачених програмами економічно-соціального розвитку Луцька виділили лише 34 мільйони гривень, що становить 45% від обсягу запланованих коштів. Загалом же на виконання передбачили 76 мільйонів гривень.

Окрім того, коштів на 20 із 46 програм з міського бюджету не передбачили взагалі. Зокрема, за словами Ковпак, у галузі охорони здоров’я не фінансували міську цільову програму боротьби з онкологічними захворюваннями, хоч фінансування і мало бути.

Не передбачили у міському бюджеті й виділення необхідних 150 тисяч гривень на програму забезпечення пожежної безпеки міста Луцька на 2012-2016 роки. Така ж ситуація склалася і з програмою забезпечення непрацюючого населення хімічними засобами захисту.

Щодо програм у галузі ЖКГ, то їх виконали лише на 17,5%. Утім, не виконали жодного із заходів у межах програми сприяння ефективному розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Мовляв, причина все та ж, ‒ відсутність фінансування.

Ще однією проблемою Ковпак назвала програму розвитку міського електротранспорту. «Програма діюча, і проблема ви знаєте, що є щодо нових тролейбусів, щодо відновлення тролейбусного парку міста Луцька. Але, на жаль, не передбачено було в бюджеті коштів на неї і не фінансувалася вона», ‒ зазначила посадовець.
Інші ж програми профінансували з міського бюджету лише частково. Тому, у межах програм виконали лише деякі заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus