USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Надіятися на бюджет Луцька – нерозумно, – Байцим

23 Грудня 2011 12:59
Юристи Луцького підприємства електротранспорту повинні боротися за маршрути, які наразі обслуговує підприємство. Мовляв, невідомо, чи в 2012 році в міській казні знайдуть гроші для підтримки діяльності ЛПЕ.
Про це 22 грудня під час засідання комісії з питань ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати найманим працівникам суб’єктів господарювання, які діють на території міста, розповів заступник мера Василь Байцим.
Обговорюючи ситуацію із виплатою заробітної плати на ЛПЕ, він зауважив, що прогнозовані збитки підприємства в 2011 році становлять 3,3 мільйона гривень.
На його думку, аби поліпшити ситуацію в 2012 році, юристи підприємства повинні боротися за маршрути, які наразі обслуговує організація. Мовляв, окремі суб’єкти господарювання намагаються їх відсудити. «Вам потрібно сконцентруватися на боротьбі за споживача. Надіятися в 2012 році на бюджет Луцька – нерозумно», – зауважив Байцим.
Щодо «зарплатних боргів», директор ЛПЕ Іван Грицанчук повідомив, що до кінця року з обласного та міського бюджетів очікується надходження 1,5 мільйона гривень. «Ці вливання дозволять ліквідувати майже всі борги», – вважає він.
Насамкінець Байцим розповів про погодження бюджетів комунальних підприємств Луцька. Мовляв, управління фінансів та економіки міськради не можуть збалансувати дохідні та видаткові частини фінансових документів. «Зокрема ЖКП №2, №3, №7 очікують значні збитки, як наслідок діяльності у 2012 році. На ЖКП №11 чекають майже 1,5 мільйона гривень збитків. Ми не можемо погодити такі цифри», – зазначив заступник мера.
Водночас, його здивувало те, що на ЛПЕ прогнозують прибутки, обсягом майже 500 тисяч гривень. «Цю цифру ми теж погодити не можемо, бо ви не показали, звідки вона візьметься. Ще раз прошу вас – боріться за маршрути», – сказав Байцим Грицанчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus