USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Нафтогаз» обіцяє знизити тиск для волинських споживачів?

10 Вересня 2013 09:19
Комунальне підприємство «Луцьктепло» стабільно найбільший боржник щодо розрахунків за газ. Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, інформує Волинська правда.

Начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Бондарук повідомив, що рівень розрахунків за газ підприємствами житлово-комунального господарства становить 85%.

Заборгованість комерційних підприємств по електроенергії збільшилася на 2,2 мільйона гривень. Найнижчий рівень розрахунків у КП «Луцькводоканал» – збільшення заборгованості на 1,6 мільйона гривень, при тому, що рівень розрахунків споживачів становить 101,6%.

У повідомленні йдеться, що населення цьогоріч розрахувалося за газ на 109%.

Заборгованість за газ за останні 7 місяців 2013 року комунального підприємства «Луцьктепло» становить 14 мільйонів гривень, Ковельтепло – 0,9 мільйона гривень. Загалом заборгованість КП «Луцьктепло» перед НАК «Нафтогаз» України становить близько 57 мільйонів гривень.

«Нам «Нафтогаз» обіцяє понижувати тиск для усіх споживачів. Через заборгованість комунальної теплоенергетики будуть страждати всі інші», – наголосив Володимир Бондарук.
ЧИТАТИ ЩЕ: У «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗНОВУ ПРИДУМАЛИ, ЗА ЩО БРАТИ З ЛЮДЕЙ ГРОШІ
ЧИТАТИ ЩЕ: «ЛУЦЬКТЕПЛО» ВИБИВАЄ ГРОШІ ЗА СПОЖИТУ ЕНЕРГІЮ ЧЕРЕЗ СУДИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus