USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали райони Волині, де не харчуватимуть дітей-чорнобильців

29 Січня 2015 07:00
Починаючи з 12 січня цього цього року дітлахи-чорнобильців із трьох районів Волині не отримуватимуть безкоштовного харчування.

Про це 28 січня під час брифінгу у департаменті соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації, повідомила заступник директора департаменту соціальної політики Волинської ОДА Оксана Гобод.

З її слів, починаючи з 12 січня 2015 року харчування дітей-чорнобильців не проводитимуть у Маневицькому, Любешівському та Камінь-Каширському районах. Як пояснила Оксана Гобод, таку ситуацію передбачають до 1 квітня 2015 року.Однак, потім усім пільговикам виплатять компенсацію: дітям від 6 до 10 років, її сума буде складати 180 гривень, від 11 до 14 років - 185 гривень, від 15 до 18 років - 190 гривень, а вже з квітня дітей почнуть харчувати за кошти держави.

Нагадаємо, раніше Інформаціне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у 2014 році на компенсацію сім’ям з дітьми та видатки на харчування для дітей викроїли 46,6 мільйона гривень. Окрім того, 20 мільйонів гривень віддали на виплату щомісячної допомоги за споживання продуктів харчування місцевого виробництва постраждалим, які мешкають на території Камінь-Каширського, Любешівського та Маневицького районів, та постраждалим 1-2 категорій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мама дитини, що має Показати IP 29 Січня 2015 08:02
Чому про Ківерцівський нічого не кажуть? У нас теж батькам повручали рахунки за харчування у садочках.
Ігор Показати IP 29 Січня 2015 08:57
А я думаю вже давно потрібно відмінити ці всякі пільги.У нас в Луцьку не краща ситуація,як у них.така ж сама радіація, а нам і прилеглим районам ніхто нічого не давав і не буде давати. Туту іде пряме відмивання грошей. Давно пора переглнути всіх чорнобильців і їх групи та категорії.Там є такі люди,які і близько там не були-це майже 90 процентів точно. І ще пора переглнути групи інвалідності,які купляють за гроші у наших горе лікарів-хабарників.1000 баксів і маєте групу. Цим,що дали пожиттєво групи ніхто не визиває і не переглядає їх стану здоровя, вони ходять на роботу, а мають І- ІІ групу-це ж абсурд.Якщо людина ходить на роботу, та ще на яку на завод робочим, одержує пенсію,як інвалідТа який він інвалід,коли на таку важку роботу ходить.Пенсію повинні одержувати люди, які дійсно не можуть працювати,бо вони хворі, хворим людям дають групи, а не здоровим.Коли може працювати,то він не хворий. Де логіка?Хто на них буде заробляти? Зараз вже, певно, більше пенсіонерів різних дибільних категорій, ніж працюючимх людей.Ще через деякий час у нас будуть усі учасники АТО, всі менти,прокурори, що коїться вже,Чиновники,яких там і близико не було, вже мають учасників АТО.А ці,що дійсно були не можуть одержати учасника АТО.Це вже кінець світу точно буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus